Cyber Cybercrime

Voordelen Cyberverzekering

Met de cyberrisicoverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bereken premie
Voordelen Cyberverzekering
Bereken premie

Onze cyberrisicoverzekering verkleint de kans op cyberschade en beschermt uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bedrijven die met privacygevoelige gegevens werken of online transacties doen adviseren we om deze verzekering af te sluiten.

U bent altijd verzekerd van een volledige dekking. Er is hierbij geen voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging.


Daarom een cybercrime verzekering bij Klap

Cybercriminaliteit is een groot risico voor ondernemers. Door een hack of cyberaanval van buitenaf, maar ook door een menselijke fout van u of een van uw medewerkers, kan uw onderneming geraakt worden. De schade die hierdoor wordt veroorzaakt, loopt al snel in de papieren en hierdoor loopt zelfs de continuïteit van uw onderneming gevaar. Breng de cyberveiligheid van uw onderneming op orde met onze Cyberverzekering. Ontdek wat de voordelen van een Cyberverzekering zijn en waarom deze verzekering niet mag ontbreken als onderdeel van uw zakelijke verzekeringen.

Eigen financiële schade gedekt

De Cyberverzekering dekt eigen schade die door een cyberincident wordt veroorzaakt. Eigen kosten die het gevolg zijn van een inbreuk op uw systemen, een datalek, of online afpersing worden gedekt. Kosten die gemaakt moeten worden om cyberschade te herstellen, eventuele boetes en bedrijfsschade, bijvoorbeeld winstderving, vallen allemaal onder de verzekering.

Aansprakelijkheid richting derden verzekerd

Naast eigen schade, zijn ook aanspraken van derden in verband met een datalek of hack bij uw bedrijf, verzekerd onder de Cyberverzekering. Hierbij zijn ook de kosten van verweer meeverzekerd.

Begeleiding na een incident

Indien uw bedrijf te maken krijgt met cyberschade, kunt u, naast financiële ondersteuning, ook rekenen op technische en juridische ondersteuning. Ons responseserviceteam biedt u directe en professionele begeleiding na een incident. Dit zorgt ervoor dat schade spoedig wordt hersteld en uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Verzekering speciaal voor Cyberschade

Andere zakelijke verzekeringen, zoals de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bieden in principe geen of geen uitgebreide dekking tegen schade als gevolg van cybercriminaliteit. Met deze verzekeringen loopt u dus nog steeds risico op aanzienlijke financiële schade als gevolg van een hack, cyberaanval of aansprakelijkheid.

Het voordeel van de Cyberverzekering is dat deze verzekering gecreëerd is om specifiek cyberrisico’s te verzekeren. Met de Cyberverzekering, bent u zeker van een uitgebreide dekking tegen cyberrisico’s.

Reputatieschade is gedekt

Het imago van uw bedrijf heeft ook te lijden onder een ernstig cyberincident. Klanten, samenwerkingspartners of (potentiële) afnemers van uw diensten, kunnen terughoudend zijn nadat uw bedrijf bijvoorbeeld gehackt is of er een datalek heeft plaatsgevonden. De Cyberverzekering dekt kosten die komen kijken bij imagoschade. Daardoor heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid een specialist in te schakelen om u te helpen bij crisismanagement en reputatieherstel.

Extra: Preventiediensten om de kans op cyberschade te verkleinen

Door een Cyberverzekering af te sluiten kunt u, afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden, gebruikmaken van verschillende preventiediensten. Deze preventiediensten hebben als doel om de veiligheid van uw bedrijf te verhogen en de kans op cyberschade te beperken. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om een cybertraining te volgen, uw verwerkingsovereenkomst te laten controleren, of gratis gebruik te maken van een cyberscan.

Uw Cyberverzekering bij Klap

De kans dat uw bedrijf doelwit wordt van cybercriminaliteit, neemt toe. Het afsluiten van een Cyberverzekering is daarom essentieel. Met de Cyberverzekering kunt u gebruikmaken van preventiediensten, bent u tegen gevolgschade gedekt en wordt zo de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.

Bij Klap kunt u een uitgebreide cyberrisicoverzekering afsluiten tegen een scherp tarief. Bij ons bent u zonder voorwaarden van beveiliging verzekerd.

Wilt u er nog over nadenken?

Nee hoor, ik weet het al, ik wil mijn bedrijf de juiste bescherming bieden tegen cyberrisico’s

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Vertel me meer

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Cyberverzekering
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies