Sunny Cars
Hans Knottnerus - Managing Director
Sunny Cars

Klantverhaal Sunny Cars

Gemak en een plezierige samenwerking met Accountmanager Frank Hoffmans, dat zijn de belangrijkste redenen voor de aanbieder van autohuur Sunny Cars om te kiezen voor Klap Verzekeringsmakelaar. Hans Knottnerus is sinds 2009  werkzaam bij Sunny Cars. De goede ervaringen met Klap maakten de keuze heel makkelijk om alle verzekeringen en personeelsregelingen daar onder te brengen.

Think global, act local

Gelukkig was het niet vaak nodig een beroep te doen op de verzekering. Hans: “Er is wel eens een laptop gestolen, daar werd dan niet ingewikkeld over gedaan en gewoon vergoed. ”Het internationale bedrijf wordt aangestuurd vanuit München Duitsland, maar in Nederland is Hans autonoom op veel gebieden. ‘Think global, act local’ is het devies vanuit het Duitse hoofdkantoor. Bovendien zijn er toch wel veel landelijke verschillen in wetgeving en dergelijke. In Duitsland is meer mogelijk en gebruikelijk qua employee benefits, dus van daaruit komt veel stimulans om een sociaal en goed werkgever te zijn.

Employee benefits

Op z’n minst één keer per jaar neemt Frank alle verzekeringszaken door en zorgt dat alles up-to-date is. Hans: “Dat is heel prettig en geeft een goed gevoel. Zo gaan we onze employee benefits – naast pensioen en aanvulling op de WGA – nog verder uitbreiden. Ook hebben we de pensioenspecialist van Klap onlangs al onze medewerkers laten bijpraten over onze goede regelingen, dat leverde veel positieve reacties op. De meeste mensen zijn zich niet ten volle bewust van alle arbeidsvoorwaarden, dus dat was voor ons als werkgever een nuttige investering.”