Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Wat kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals uw beroep, dekking en jaaromzet.


Kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van meerdere factoren. Er zijn al beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met een premie vanaf € 290 per jaar. De hoogte van uw persoonlijke premie is afhankelijk van uw beroep, de dekking die u kiest, uw jaaromzet en de gekozen opties. Door deze gegevens in te vullen, krijgt u eenvoudig en snel inzicht in de kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie. Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn, daarom biedt Klap bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verschillende opties en een uitgebreide dekking. Ook kunt u zelf de gewenste betaaltermijn kiezen en hebt u de mogelijkheid om meteen ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) kan worden omschreven als aansprakelijkheid voor de gevolgen van beroepsfouten.

Voor iedere vrije beroepsbeoefenaar van wie de uitoefening van zijn of haar werkzaamheden afhankelijk is van een prestatie.

Het verzekert de aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van beroepsfouten. De dekking is voor op uw beroep ontworpen.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.