Nieuws

Verzekeringen voor horeca ondernemers. Waar moet u op letten?


Horeca Ondernemer Verzekeringen

Als ondernemer stopt u uw aandacht en energie liever in uw zaak, dan in uw verzekeringen. Dan is het fijn als al uw financiële risico’s zijn afgedekt met een pakket verzekeringen speciaal voor uw type onderneming. Zo bent u er zeker van dat dit onderdeel goed geregeld is.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van uw horeca verzekeringen?

Als ondernemer in de hospitality werkt u voortdurend aan een prettige beleving voor uw gasten. Deze gastvrijheid wilt u natuurlijk onder alle omstandigheden blijven bieden. Zo beschermen verzekeringen uw hotel tegen risico’s. Met onze expertise en ruime ervaring binnen de hospitality branche heeft Klap met de hotel pakketpolis een speciaal product ontwikkeld, dat is afgestemd op uw specifieke wensen. In deze pakketpolissen zijn branche specifieke dekkingen meegenomen zodat ondernemers van de meest complete dekking profiteren. Sinds juni 2020 is het bij Klap daarnaast, als een van de weinige partijen in de Nederlandse markt, mogelijk een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor in- en outdoor activiteiten.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in- & outdoor adventurebedrijven

Vaak zijn risicovolle activiteiten uitgesloten in de voorwaarden van een standaard bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Voor bedrijven die hier veel mee te maken hebben, zoals bedrijven in de binnen- en buitensport branche, heeft Klap een nieuw product ontwikkeld:  de in- & outdoor adventure verzekering. Het voordeel van dit product is dat het samen komt met een risico-inventarisatie, waardoor u als bedrijf ook meteen de veiligheid goed in kaart krijgt. Activiteiten die met dit product verzekerd kunnen worden zijn onder andere: Escape Rooms, Indoor speel- en skihallen, Klimmuren en Paintball banen.

Klap biedt Xandrion leden veel voordelen

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 aangesloten als leverancier van Xandrion. Xandrion is een in 1997 opgerichte inkooporganisatie actief in de leisure branche. Waar een handvol recreatieondernemers bij de start waren aangesloten, zijn dat er vandaag de dag zo’n 1100. De aangesloten ondernemers profiteren van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 leveranciers. Klap biedt Xandrion deelnemers daarom een breed pakket verzekeringen tegen gunstige tarieven. Dit pakket bevat onder andere een aantal pakketpolissen speciaal ontwikkeld voor Xandrion deelnemers: De Recreatie- en Hotelpakketpolis.

Wat mag u van Klap verwachten?

  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Specialisme in recreatie, hospitality, hotel en horeca;
  • Gespecialiseerd team met vaste contactpersonen en schadebehandelaars;
  • Actieve schadebehandeling/inzet van onafhankelijke experts in geval van schade;
  • Bijhouden van marktontwikkelingen en in geval van veranderde wetgeving een aangepaste/geactualiseerde dekking;
  • Samen met u evalueren over verbetering en/of aanvulling van uw verzekeringspakket in combinatie met de prolongatiestrategie.

Gratis second opinion op uw verzekeringspakket of meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of zou u graag wat meer informatie ontvangen over het verzekeringen pakket? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke verzekeringsoplossingen het best bij uw bedrijf aansluiten.

Nausikaä Jansen
020 261 61 53
NJansen@klap.com