Nieuws

Bent u als sportbedrijf voorbereid op de vele olympische sporters die deze weken zullen opstaan?


Olympische Spelen Sport

In de komende weken zal van vele mensen hun innerlijke olympische held voor even ten tonele verschijnen en zich tonen aan het publiek. Want nu er meer mogelijk is door de versoepelingen, en met het al het sport dat de komende weken op tv verschijnt rond de olympische- en paralympische spelen, zullen velen zich geroepen voelen om in actie te komen. Houd deze sportieve weken voor eenieder positief en voorkom als in- & outdoor sportbedrijf aansprakelijkstelling door schade die ontstaat tijdens bedrijfsvoering.

Nu het aantal mensen dat een actief dagje uit aan het plannen is stijgt, nemen ook de risico’s op locaties waar deze activiteiten plaatsvinden toe. U kunt zich vast voorstellen dat er tijdens een potje paintball, het beklimmen van een klimmuur of tijdens het ravotten door een adventurepark het een en ander mis kan gaan. Voor bedrijven kunnen deze ongelukken leiden tot grote kostenposten naar aanleiding van schade. Want op het moment dat een ongeluk gebeurt tijdens een activiteit die wordt aangeboden door een bedrijf, kunnen anderen het bedrijf aansprakelijk stellen.

Een standaard Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet altijd voldoende

Het is daarom verstandig om je als bedrijf in de in- en outdoor branche goed te verzekeren tegen verschillende risico’s. Dit gebeurt met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Het probleem is echter dat risicovolle activiteiten vaak uitgesloten zijn in de voorwaarden van een standaard Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. En mocht dít nou net hetgeen zijn dat deze bedrijven aanbieden. Gelukkig biedt Klap uitkomst met de In- & outdoor sport verzekering voor bedrijven welke risicovolle activiteiten ondernemen. Bij dit verzekeringsproduct hoort ook een risico-inventarisatie waardoor direct de risico’s goed in kaart worden gebracht.

Geniet onbezorgd van de komende drukke sportieve dagen en een mooie zomer die voor ons ligt door u goed te verzekeren tegen eventuele risico’s. Mocht u vragen hebben over de In- & outdoor sportbedrijf verzekering of een ander verzekeringsvraagstuk hebben, neem dan contact op met onze specialisten. Zij staan u graag te woord en helpen u verder.