Evenementen organisator beroepsverzekering beroepsaansprakelijkheid bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Evenementen organisator

Bij onze gespecialiseerde partner No Risk kunt u grote en kleine evenementen verzekeren.

Ga naar No Risk
Klap biedt maatwerk oplossingen voor iedere Evenementen organisator
Ga naar No Risk

Met de No Risk evenementen­verzekering verzekert u zich uitstekend tegen de financiële risico's van een evenement.

De No Risk evenementen­verzekering is voor iedereen die wil dat zijn of haar evenement ook financieel een feest blijft.

De complete dekking bestaat uit de rubrieken onkosten, extreem weer, aansprakelijkheid materiaal, ongevallen en non-appearance.


Festivals, concerten, sporttoernooien; we kunnen niet zonder. De organisatie hiervan is een grote opgave. Het is zonde wanneer er tijdens uw evenement iets voorvalt, of al van tevoren en uw evenement niet doorgaat. Met de Evenementenverzekering van onze gespecialiseerde partner No Risk zijn in ieder geval de financiële risico’s van uw evenement gedekt.

No Risk is dé specialist in evenementen­verzekeringen

No Risk heeft zich gespecialiseerd in evenementenverzekeringen en is partner van een aantal gerenommeerde brancheorganisaties. Van grote publieksevenementen als Amsterdam Pride en Zomercarnaval Rotterdam, tot kleinschalige evenementen: No Risk verzekert deze allemaal!

Het verzekeren van een evenement is belangrijker dan ooit tevoren. De organisatie van evenementen vergt heel wat van uw creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Een vergunning die plotseling wordt ingetrokken, een artiest wordt ziek op de dag van het optreden, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade, of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast. Vroeger waren er alleen herfststormen; tegenwoordig zijn er zomerstormen, winterstormen en andere soorten extreem weer.

Zo’n 25 jaar geleden zijn wij begonnen met het verzekeren van de leisure- en evenementen branche. We merken dat organisatoren zich steeds beter gaan verzekeren. Al is het soms nog een ondergeschoven kindje en valt er, zeker op het gebied van aansprakelijkheid, genoeg te verbeteren.

Elk jaar twijfelen we weer over de slechtweerdekking, want ja: het kost wel wat. Je denkt altijd dat zoiets jou nooit zal gebeuren, maar ik weet inmiddels wel beter.

Lees het hele verhaal

Waarom een evenementenverzekering?

Er kan altijd wel iets misgaan. Met de evenementenverzekering van No Risk verzekert u zich uitstekend tegen deze risico’s. Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Ook een doorlopende evenementenverzekering regelen wij voor u.

Voor meer informatie over de dekking en voor vragen over de evenementenverzekering, neem contact op met de deskundigen van No Risk.

Bedrijfsverzekeringen voor evenement organisatoren

Om uw bedrijf in de evenementen branche te verzekeren, kunt u bij Klap terecht. Verzeker als evenement organisator uw bedrijf tegen mogelijke risico’s. Er kan altijd wat gebeuren waardoor de continuïteit op het spel komt te staan. De juiste verzekeringen voor uw onderneming zijn dan geen luxe maar noodzaak.

Als evenement organisator sluit u bij No Risk de juiste verzekeringen af om financiële schade te voorkomen. Zo is uw bedrijfsvoortzetting gewaarborgd en heeft u hier geen omkijken naar.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Michiel Bredius Voor al uw vragen over onze evenementen­verzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies