Evenementen organisator

Bij Klap No Risk kunt u verzekeringen afsluiten voor grote en kleine evenementen.

Ga naar website Ga naar website
Klap biedt maatwerk oplossingen voor iedere Evenementen organisator
Ga naar website

Met de Klap No Risk evenementen­verzekering verzekert u zich uitstekend tegen de financiële risico's van een evenement.

De Klap No Risk evenementen­verzekering is voor iedereen die wil dat zijn of haar evenement ook financieel een feest blijft.

De complete dekking bestaat uit de rubrieken onkosten, extreem weer, aansprakelijkheid materiaal, ongevallen en non-appearance


Verzekeraars hebben aangegeven dat, gezien de huidige snelle ontwikkelingen omtrent het Corona Virus, het NIET meer mogelijk is om het annuleringsrisico als gevolg van het Corona-Virus (Covid-19) te verzekeren. Uiteraard kunnen nog wel alle andere (annulerings)risico’s verzekerd worden.

Wij zijn dé specialist in evenementen­verzekeringen

Klap No risk heeft zich gespecialiseerd in evenementenverzekeringen en is partner van een aantal gerenommeerde brancheorganisaties. Van grote publieksevenementen als Amsterdam Pride en Zomercarnaval Rotterdam tot kleinschalige evenementen: Klap No Risk doet ze allemaal!

Het verzekeren van een evenement is belangrijker dan ooit tevoren. De organisatie van evenementen vergt heel wat van uw creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Een vergunning die plotseling wordt ingetrokken, een artiest wordt ziek op de dag van het optreden, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast. Vroeger had je alleen herfststormen; tegenwoordig heb je zomerstormen, winterstormen en andere soorten extreem weer.

Zo’n 25 jaar geleden zijn we begonnen binnen de leisure en evenementen branche. De laatste 10 jaar zijn we er heel intensief mee bezig. Je merkt dat organisatoren zich steeds beter gaan verzekeren. Al is het soms nog een ondergeschoven kindje en valt er, zeker op het gebied van aansprakelijkheid, genoeg te verbeteren. Verzeker vooral niet teveel, maar ook niet te weinig. Wij kunnen u daarin adviseren.

Elk jaar twijfelen we weer over de slechtweerdekking, want ja: het kost wel wat. Je denkt altijd dat zoiets jou nooit zal gebeuren, maar ik weet inmiddels wel beter.

Lees het hele verhaal

Waarom een evenementenverzekering?

Er kan altijd wel iets misgaan. Met de evenementenverzekering van Klap No Risk verzekert u zich uitstekend tegen deze risico’s. Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Ook een doorlopende evenementenverzekering regelen wij voor u.

De evenementenverzekering met de meest complete dekking

  • Onkosten
  • Extreem weer
  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal
  • Ongevallen
  • Non Appearance

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Onze specialist Michiel Bredius
Voor al uw vragen over onze evenementen­verzekering
Michiel Bredius
Operationeel directeur
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen