Ultrasonic Dancefestival
Peter van der Plaats - Organisator
Dancefestival Ultrasonic

Klantverhaal organisator Ultrasonic

Om 12 uur zullen de poorten opengaan op het terrein van de Maarseveense Plassen. Het dancefestival verwacht 10.000 gasten. Dat is nogal een verantwoordelijkheid. Zeker als er noodweer nadert.

Op 25 juli 2015 is Peter er niet gerust op. Het is goed mogelijk dat het naderende noodweer ook de provincie Utrecht nadert. Hij wordt ongerust – dit ziet er niet goed uit. De gemeente stelt dat de organisatie zelf een besluit moet nemen. Van der Plaats belt met Klap Verzekeringsmakelaar die het evenement heeft verzekerd. “Ze zeiden meteen dat we het evenement moesten aflassen, dat we dit risico niet moesten nemen. Ik was ergens opgelucht.” aldus Peter van der Plaats.

Peter van der Plaats: “Het was een slagveld, ongelooflijk. Dingen waarvan ik dacht dat ze niet konden vliegen, heb ik door de lucht zien gaan. Enorme bomen die gewoon omver waren geblazen, bizar! Elk jaar twijfelen we weer over de slechtweerdekking, want ja: het kost wel wat. Je denkt altijd dat zoiets jou nooit zal gebeuren, maar ik weet inmiddels wel beter.”