Nieuws

Voor Stella – Een dag om nooit te vergeten


Make A Wish

Een wens of een mooie droom, we kennen het allemaal. Als volwassenen kunnen we jaloersmakend meedromen bij de fantasierijke, eerlijke en ambitieuze wensen van kinderen. We kunnen ons maar al te goed voorstellen hoe fantastisch het voor een dromertje is om zo’n wens werkelijkheid te laten worden. Helemaal wanneer het gaat om een wens van een kind dat dealt met een ernstige- of levensbedreigende ziekte. Het realiseren van wensen lijkt haast een onmogelijke opdracht, maar niet voor stichting Make a Wish. Klap helpt en ondersteunt Make a Wish met veel liefde en enthousiasme bij het realiseren van prachtige dromen en wensen.

Wij nemen u graag mee in de wish journey van Stella, een prachtige dag die mede mogelijk is gemaakt door Klap.

‘Een fotoshoot en make-over met mijn familie en beste vriendin’
– Stella

Uit het niets is hij daar. Wat is hij groot. De blik van iedere voorbijganger wordt door hem gevangen en hij wordt nagekeken totdat hij uit het zicht verdwijnt. Het is een grote, knalroze limousine die onverwachts tot stilstand komt voor het huis van Stella. Het blijkt de start van een onvergetelijke dag te zijn. Stella stapt samen met haar broertje Robin en haar vriendin Noa in de limousine om samen naar een wel heel bijzondere locatie te gaan… The Mall of The Netherlands.

Na een fantastische rit komt het gezelschap aan op locatie waar stylisten klaar staan om samen te starten aan een van de belangrijkste onderdelen van een fotoshoot: shoppen. Want zeg nou zelf, een prachtige outfit mag natuurlijk niet ontbreken op zo’n bijzondere dag. Als echte VIPS worden Stella, haar broertje en vriendin van top tot teen gestyled. Het leven als VIP doet het drietal meer dan goed. Maar al te lang kunnen ze niet op deze wolk blijven zitten, want de volgende activiteit staat alweer voor de deur.

Aangekomen bij Gamestate, een hal met talloze games, mogen de VIPS vrij spelen bij alle verschillende arcade spelletjes. Stella geniet volop, en wat wordt er veel gelachen! Na het vele gamen is het gezelschap klaar voor een versnapering. Onder genot van lekkere hapjes en kinderbubbels wordt er op het strand veel gepraat, gelachen en worden er voorbereidingen getroffen voor hét grote moment van de dag: de fotoshoot.

Voordat de fotoshoot begint, is het tijd voor de make-over. De dames worden mooi opgemaakt, de haren in de krul gezet en de nieuwe outfits worden aangetrokken. Met de zeewind in hun haren worden er op het strand vele prachtige en spontane foto’s gemaakt. Of het poseren misschien wat wennen is? Helemaal niet! Het gaat het gezin, en met name Stella, erg gemakkelijk af. De foto’s zijn betoverend mooi geworden, kijkt u zelf maar.

Als Klap op de vuurpijl wordt de wensvervulling feestelijk afgesloten in een restaurant, waar Stella geniet van de suikerspinmachine en chocoladefontein. Stella heeft samen met haar dierbaren intens genoten van deze dag. De foto’s in combinatie met de prachtige herinneringen zullen nog vaak een grote glimlach op het gezicht toveren.

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u ook een bijdrage leveren om nog veel meer wensen te realiseren? Kijk hier wat u zelf kunt doen.