Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Beroepsaansprakelijkheids­verzekering Coach

Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die is ontstaan door een beroepsfout.

Bereken premie
Beroepsaansprakelijkheids­verzekering Coach
Bereken premie

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) verzekert het risico van aansprakelijkheid voor beroepsfouten.

Voor iedere vrije beroepsbeoefenaar van wie de uitoefening van zijn of haar werkzaamheden afhankelijk is van een prestatie.

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt vermogensschade van derden ten gevolge van de uitoefening van uw beroep.


Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een coach beschermt u tegen financiële risico’s door beroepsfouten, zoals nalatigheid, vergissing, verzuim, onjuiste advisering, verkeerd handelen en dergelijke bij werkzaamheden die een verzekerde heeft verricht of heeft doen verrichten. Als professionele trainer of coach houdt u zich bezig met het begeleiden van een persoon of groep.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor coaches?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is een aanvulling op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Het verzekert een coach tegen de aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van beroepsfouten. Sommige financiële claims kunnen oplopen tot honderdduizenden euro’s en daar wil je natuurlijk voor beschermd worden.

Wat voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering past er bij mij als coach?

Er zijn veel verschillende soorten en typen coaches op het gebied van management, persoonlijke groei, carrière, performance en studies. Het uiteindelijke doel van een coach is blijft hetzelfde, namelijk verbetering van jouw leerling(en).

Waar moet ik op letten als coach bij het afsluiten van een BAV-verzekering?

Het afsluiten van een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor een coach of trainer is heel eenvoudig. U heeft een aantal opties:
Hoogte verzekerde uitkering
Dubbele jaarlimiet meeverzekeren
Inloopdekking (u kunt nog aansprakelijk gesteld worden voor activiteiten uit het verleden)
Meeverzekeren van bedrijfsaansprakelijkheid (AVB)

Wilt u extra zekerheid? Vraag dan de dubbele jaarlimiet aan. Nog meer zekerheid en u bent al actief als ondernemer? Verzeker dan inloop mee. U bent daarmee verzekerd voor aanspraken voor fouten uit het verleden.

Hoe sluit ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af?

Bij Klap is het heel eenvoudig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. U kunt eenvoudig binnen 30 seconden uw premie online berekenen. U kunt eenvoudig coaching selecteren en daarnaast hebben we uw jaaromzet nodig. Dit is van belang om de juiste dekking aan te bieden. Daarnaast wordt uw premie o.a. bepaald door de hoogte van de gewenste dekking, maar daarnaast heeft u ook nog andere opties. Selecteer in de checkout de gewenste mogelijkheden die u graag verzekerd wilt hebben. Na afronding kunt u ervoor kiezen om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering als coach direct af te sluiten. Wilt u er nog even over nadenken? Dan kunt u de offerte naar uw mail sturen. Twijfelt u nog of wilt u graag gratis advies krijgen? Dan kunnen onze adviseurs u daar zeker bij helpen.

Klap is al meer dan 160 jaar de specialist in zakelijke verzekeringen

Klap is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Als een van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd’s de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies