Simpel
Mark Rosman - Directeur
Simpel

Klantverhaal Simpel

Zo’n vier jaar geleden kwam telecombedrijf Simpel in contact met Klap. In die periode zat het bedrijf in een groeispurt, hoogste tijd om ook de personeelsregelingen wat professioneler neer te gaan zetten. Daar had Mark zelf echter niet zoveel kaas van gegeten, dus schakelde hij de pensioenspecialist in van Klap, Misja van Breenen.

Heldere suggesties

Mark: “Met de groei van ons bedrijf trokken we ook een ander profiel medewerkers aan. Die verwachtten – terecht – dat een werkgever zaken als pensioen en employee benefits gewoon goed heeft geregeld. Voor mij zijn dat typisch het soort zaken die we zo lang mogelijk voor ons uit schoven. Ik voorzag eindeloze regeltjes en ongelooflijk veel extra werk. Gelukkig is Misja iemand die goed luistert en snel met heldere suggesties komt.”

Praktisch en deskundig

Naast personeelsregelingen zijn ook de inboedel en aansprakelijkheid naar volle tevredenheid bij Klap verzekerd. Over de gekozen pensioenregeling is Mark erg te spreken, die is zowel eenvoudig als flexibel. Ook administratief ging het gelukkig heel soepel. Alles is online te bekijken en aan te passen, en als het personeel aanvullende vragen heeft of het overzicht kwijt is, pakt Misja dat ook op een uitstekende manier op. Een hele zorg minder.