L'Oréal
Henk Moll - Rewards en Social Relations Manager
L’Oréal

Klantverhaal L’Oréal

Internationaal Beauty Multinational L’Oréal heeft haar hoofdkantoor voor Nederland in Hoofddorp gevestigd. Een deel van de risico’s wordt centraal vanuit Parijs geregeld, maar er blijft nog genoeg over dat lokaal gemanaged moet worden. Rewards & Social Relations Manager Henk Moll is daar mede verantwoordelijk voor, inclusief de personeelsregelingen voor de 450 medewerkers in Nederland. Al vele jaren is de gehele portefeuille ondergebracht bij Klap Verzekeringsmakelaar.

Duurzaam partnership

Henk: “Ik werk al zo’n 15 jaar samen met Klap, daaruit blijkt al wel het partnership dat zijn waarde heeft bewezen. Het is gewoon fijn om erop te kunnen vertrouwen dat je die zaken uit handen kunt geven aan experts die dit veel beter kunnen dan wijzelf. De samenwerking is laagdrempelig, no-nonsens en we weten altijd waar we aan toe zijn.”

Toegevoegde waarde

Wat ook veel toegevoegde waarde geeft is het totaalpakket wat Klap kan bieden, ook qua administratieve lasten. Zo biedt de beheertool voor werknemersregelingen ‘Benefits Plaza’ het gemak om mutaties slechts één keer door te geven waarna het op alle betreffende polissen verder wordt doorgevoerd.

Veel vertrouwen

Henk vervolgt: “In het verleden is ook wel eens gekozen om direct met een grote verzekeraar in zee te gaan, maar dan mis je toch het advies van een tussenpersoon als Klap. Minimaal één keer per jaar licht Frank Hoffmans (accountmanager bij Klap) de hele portefeuille door en wijst ons op nieuwe risico’s. En hij komt ook direct met goede oplossingen, dat is bijzonder prettig en geeft gewoon veel vertrouwen.”