Mijn Klap

Hoe kies ik mijn eigen gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch door ons gegenereerd bij het afsluiten van uw eerste verzekering. Mocht u uw gebruikersnaam willen wijzigen, dan kunt u een mail sturen naar info@klap.com.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Wachtwoord van uw Mijn Klap account vergeten? Dat kan gebeuren. U kunt eenvoudig uw wachtwoord wijzigen door te klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten’ welke zichtbaar is in het inlogportaal.

Het lukt mij niet om in te loggen in de persoonlijke omgeving, wat nu?

Lukt het niet om in te loggen? Dan adviseren wij u uw apparaat waarop u wilt inloggen volledig af te sluiten. Vervolgens kiest u in uw persoonlijke omgeving voor ‘Nieuw wachtwoord’.

Waar vind ik mijn facturen terug?

Facturen vindt u terug in de ‘Mijn Klap’ omgeving. Onder het kopje ‘Financieel’ vindt u openstaande nota’s en onder het kopje ‘Mijn documenten’ vindt u betaalde nota’s.

Waar vind ik mijn polis?

Uw polis overzicht vindt u terug in de ‘Mijn Klap’ omgeving onder het kopje ‘Mijn documenten’.

Hoe kan ik inloggen op Mijn Klap als zakelijke gebruiker?

Om naar uw persoonlijke omgeving te gaan dient u in te loggen in de Mijn Klap omgeving. Klik hier om naar de Mijn Klap omgeving te gaan. Hier kunt u inloggen met uw gegevens.