Nieuws

Dit zijn de Topvrouwen binnen de verzekeringsbranche in 2021


Steeds vaker schitteren vrouwen in de top van organisaties, ook binnen de verzekeringswereld. AMvrouwen stelt zichzelf de vraag of dit genoeg is en of dit niet sneller kan. Voor de achtste keer presenteerde AMvrouwen daarom op donderdag 4 maart, tijdens een digitale event, de AM Topvrouwenlijst. Voor Klap zit er een feestelijk tintje aan deze lijst want Mieke Dadema, Directeur Volmacht en Inkoop, staat op een welverdiende 81ste plek.

Meer vrouwen aan de top in de verzekeringswereld

Steeds vaker staan vrouwen aan de top van verzekeringsorganisaties. AMvrouwen is een ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening. Van gevorderde vakvrouwen tot starters, iedereen is welkom. Volgens eigen zeggen worden pittige discussies niet geschuwd en is er veel ruimte om te netwerken en ervaringen met elkaar te delen.

Voor de achtste keer werd dit jaar de AM Topvrouwenlijst gepresenteerd, welke dit keer 100 topvrouwen uit de verzekeringswereld telt. Daarnaast werd voor de zevende keer het AMvrouwen event georganiseerd waar de top 3 bekend werd gemaakt. De lijst wordt dit jaar aangevoerd door Bianca Tetteroo (Achmea), Ingrid de Swart (ASR) en Karien van Gennip (VGZ). De redactie van AM heeft bekend gemaakt dat ook in 2022, voor de negende keer, een topvrouwenlijst zal worden samengesteld.

Meest invloedrijke vrouwen binnen verzekeringsbranche

Ook voor Klap Verzekeringsmakelaar zit er een feestelijk tintje aan deze gewaardeerde lijst. Mieke Dadema, Directeur Volmacht en Inkoop, heeft namelijk een prachtige 81ste plaats weten te behalen. Klap feliciteert Mieke en alle andere kandidaten die de Top 100 hebben gehaald. Bent u benieuwd naar de rest van de lijst? De lijst kunt u hier downloaden.