Nieuws

5 vragen aan: Sander Geytenbeek


De collega’s van Klap vormen een hecht team en maken dagelijks veel mee. Zo helpen zij elke dag weer bestaande en nieuwe klanten met al hun verzekeringsvragen en schade afwikkelingen. Dit doen zij met groot enthousiasme en passie en halen alles uit de kast om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen. Wij stellen onze collega’s graag aan u voor en vragen hen het hemd van het lijf!

Deze keer: Sander Geytenbeek, Manager inkomen en Pensioen bij Klap.

1. Sinds wanneer werk je bij Klap Verzekeringsmakelaar?
In januari jl. is ons bedrijf, Geytenbeek Clear Benefits, overgenomen door Klap. Vanaf het voorjaar ben ik werkzaam voor Klap en verantwoordelijk voor de afdeling employee benefits. Geytenbeek draait nog autonoom door tot medio september, daarna gaat ons kantoor volledig integreren bij Klap. Vanaf dat moment zal ik samen met mijn team gaan zorgen voor een perfecte service voor onze gezamenlijke relaties op het gebied van inkomen en pensioen.

2. Hoe is de samenwerking tussen Geytenbeek en Klap tot stand gekomen?
Jorg (CEO Klap) en ik kennen elkaar al jaren en we merkten in die tijd dat we over veel zaken hetzelfde dachten. Het was dan ook een logische vraag van Jorg of we ons wilden aansluiten bij Klap.

3. Wat is de grootste verandering in je werk sinds de samenwerking met Klap?
De grootste verandering is de aankomende verhuizing naar Amsterdam. We werken nu vanuit een prachtige kantoorvilla midden in het groen en heel dichtbij het centrum van Baarn. Dat is toch wel wat anders dan werken in een kantoortoren op 8 hoog in Amsterdam. Aan de andere kant heeft het ook zo zijn voordelen, het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een prettige open werkvloer waar je makkelijk een collega kunt benaderen. Leuke bijkomstigheid is dat je na afloop van het werk gemakkelijk even naar de stad kunt gaan. Dus ook hier geldt: ieder nadeel heeft zijn voordeel.

4. Welke ervaring in of tijdens je werk heeft veel indruk op je gemaakt?
Wat de laatste tijd vooral veel indruk maakt, zijn alle nieuwe termen en afkortingen die bij Klap worden gebruikt. Geytenbeek is een provinciaal bedrijf, maar bij een beursmakelaar die tevens over een eigen volmacht beschikt zoals Klap komen allerlei nieuwe systemen en processen met de bijbehorende termen ter sprake. Dat is wel even wennen, maar het gaat met de dag beter én uiteindelijk worden onze klanten hier ook beter van.

5. Wat maakt jouw werk zo leuk?
Werk moet in eerste instantie altijd leuk zijn, anders haal je er geen motivatie uit en kan je beter iets anders gaan doen. Daarnaast moet je ook lol maken met zijn allen, anders wordt het een sleur. Natuurlijk loop je wel eens tegen problemen aan of hele moeilijke zaken, maar als je je werk leuk vindt is het een leuke uitdaging en kost het geen energie. Zelf ben ik een pensioen- en inkomensfreak en ik vind het leuk om een regeling op te zetten waarmee de werknemers, werkgever en de OR helemaal happy zijn.