Nieuws

Even voorstellen… Lars-Erik Sodenkamp


Klap groeit hard en met deze groei mogen wij met enige regelmaat diverse nieuwe Klappers verwelkomen. Ditmaal stellen wij aan u voor; Lars-Erik Sodenkamp, HR-Adviseur bij Klap.

Wie ben je en sinds wanneer werk je bij Klap Verzekeringsmakelaar?

Mijn naam is Lars-Erik Sodenkamp, voornaam refereert aan mijn geboorte in Zweden waar mijn ouders zes jaar en ik vijf jaar hebben gewoond. Sinds 1992 werk ik in Personeelszaken en sinds 1 april 2022 ben ik met veel plezier werkzaam als HR-Adviseur bij Klap.

Wat doe je precies bij Klap, wat doet een HR-Adviseur?

Kort samengevat: het mede zorgen voor een prettig werkklimaat voor collega’s binnen de kaders van het gestelde organisatiebeleid. Het streven van een organisatie moet altijd zijn dat medewerkers aan het eind van de werkdag met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Waar ligt dit jaar voor jou de grootste zakelijke uitdaging?

Zonder onze relaties/klanten zouden wij niet bestaan. Het is daarom belangrijk om hen van kwalitatief hoogwaardige producten/oplossingen en een uitstekende service te voorzien. Hier zijn goed gemotiveerde collega’s van belang om dit binnen Klap te bewerkstelligen. Daarom is continue ontwikkeling van collega’s belangrijk, net als de eerder genoemde prettige werkomgeving. Momenteel ligt er uiteraard ook een grote uitdaging in het verwelkomen van nieuwe collega’s bij Klap, gezien de krappe arbeidsmarkt.

Welke ervaring in of tijdens je werk heeft veel indruk op je gemaakt?

Binnen het werk in personeelszaken maak je van heel leuke dingen tot heel trieste of emotionele dingen mee. Als gevoelsmens zijn er zaken die mij door de jaren heen best hebben geraakt. In mijn nu nog korte tijd bij Klap heeft vooral de ontvangst door- en het goede contact met de collega’s veel indruk gemaakt. Ik voelde mij heel snel thuis bij Klap en werd daardoor bevestigd in het gevoel dat ik jaren geleden al had toen Klap bij een vorige werkgever mijn contact was voor werknemersverzekeringen.  Altijd persoonlijk, meedenkend en snel schakelend.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

De collega’s en de diversiteit van de werkzaamheden. Het gaat van eenvoudige salarismutatie tot het ontwikkelen van een toekomst bestendig arbeidsvoorwaardenbeleid b.v. Kortom: ik voel mij goed op mijn plek binnen Klap en het bewijs hiervoor is dat voor mijn gevoel de dagen en weken voorbij vliegen.