Zzp verzekeringen voor zakelijke dienstverlening

Bescherm jezelf en jouw bedrijf in de zakelijke dienstverlening tegen risico's en voorkom onnodige financiële schade.

Zzp verzekeringen voor zakelijke dienstverlening

Bescherm jezelf en jouw bedrijf tegen risico's en aansprakelijkheid en voorkom grote financiële schade.

De zzp verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening zijn geschikt voor iedere zelfstandige die in deze sector werkzaam is.

Binnen een aantal stappen sluit je eenvoudig de juiste verzekering(en) af. Zo kun jij met een gerust hart ondernemen.


Ben jij werkzaam als zzp’er in de zakelijke dienstverlening? Dan is het belangrijk om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s. Als zzp’er in deze sector ben je namelijk persoonlijk aansprakelijk voor de schade of letsel die je tijdens je werkzaamheden veroorzaakt aan anderen. Om grote financiële schade te beperken is het verstandig om de juiste verzekering(en) af te sluiten. Voor sommige beroepen zijn bepaalde verzekeringen zelfs verplicht. Ga snel en verzekerd aan de slag en sluit de belangrijkste verzekeringen voor jouw beroep eenvoudig online af.

De belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers in de zakelijke dienstverlening

Als zzp’er in de zakelijke dienstverlening zijn er enkele belangrijke verzekeringen die je moet overwegen om jezelf en je bedrijf te beschermen. Zo verzeker je jezelf tegen schade die jij hebt veroorzaakt aan anderen door een fout met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hieronder hebben we de mees voorkomende verzekeringen voor jouw sector op een rij gezet. De exacte verzekeringen die je nodig hebt kunnen variëren per beroep. Wil je persoonlijk advies over de meest geschikte verzekering voor jou? Neem dan contact met ons op via 020 261 06 70.

1. Ongevallenverzekering

Met de ongevallenverzekering ben je verzekerd als je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. Een arts moet het ongeval kunnen vaststellen.

2. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Door deze verzekering af te sluiten ben je verzekerd voor beroepsfouten, zoals een rekenfout of verkeerd advies waardoor een ander financiële schade lijdt. Je bent verzekerd als zzp’er, maar eventuele stagiaires en / of uitzendkrachten die jij inhuurt of aanstuurt zijn ook gedekt.

3. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met deze verzekering ben je verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade die jij hebt veroorzaakt aan personen of zaken (spullen) van anderen. Ook de kosten van die schade zijn verzekerd.

4. Rechtsbijstandsverzekering

Met de rechtsbijstandsverzekering krijg je hulp van een juridisch expert bij zakelijke conflicten en juridische vragen. Ook heb je recht op incassohulp als jouw opdrachtgever weigert te betalen.

5. Workationverzekering

De workationverzekering dekt kosten voor noodhulp, bagage, dringende reiskosten en persoonlijke ongevallen. Aanvullende dekkingen zijn beschikbaar.


Hulp nodig bij het online afsluiten?

In de hulpvideo leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig de belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers online afsluit.

Bekijk de hulpvideo


Verzekeringen voor zzp in de zakelijke dienstverlening direct online afsluiten

Sluit vandaag nog de juiste verzekering(en) voor jou als zzp’er in de zakelijke dienstverlening online af. Na het invullen van jouw beroep krijg je een overzicht met passende verzekeringen. Je ziet direct hoeveel de premie gaat zijn. Na het invullen van een aantal vragen kan je direct de verzekering(en) afsluiten. Heb je hulp nodig bij het online afsluiten van zzp verzekeringen? Bekijk dan deze video. Hierin leggen we uit hoe je snel en eenvoudig de juiste verzekering(en) afsluit. Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact met ons op via 020 261 06 70.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies