Zzp Wagenpark Auto's

Transportverzekering

Bescherm uw goederen- of geldtransport tegen schade of diefstal tijdens vervoer.

Neem contact op
Transportverzekering
Neem contact op

De verzekering dekt de schade aan gekochte en verkochte goederen tijdens transport en opslag.

Bedrijven die te maken hebben met goederen-/geldtransport en de risico's van transport en reizen willen beperken.

De transportverzekering kent verschillende dekkingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een doorlopende of tijdelijke dekking.


Het is de nachtmerrie van elke ondernemer in de transportsector: een vrachtwagen raakt van de weg, de lading raakt beschadigd en u draait op voor de kosten. Gelukkig kunt u zich tegen dergelijke transportrisico’s verzekeren. Als u bijvoorbeeld regelmatig goederen vervoert of deze laat transporteren, dan is een goederentransportverzekering van groot belang. Vooral als uw bedrijf goederen met een grote waarde laat vervoeren, verdient het aanbeveling een goederenverzekering af te sluiten.

Het belang van een goederentransportverzekering

Met een goederentransportverzekering dekt u schade aan gekochte en verkochte goederen tijdens transport en opslag. Met de geldtransportverzekering krijgt u uw geld terug bij eventueel verlies of overval tijdens een transport. Bij goederentransport start de dekking op het moment dat de voor het vervoer bestemde zaken in de opslagplaats worden opgepakt tot het moment dat de zaken zijn aangekomen in de opslagplaats van de geadresseerde. Bij een geldtransport kiest u zelf een gekozen bedrag zodat onderverzekering tot het minimale beperkt is.

Verzekeren van geldtransport

Iedere dag wordt er in uw onderneming op verschillende manieren betaald en/of met geld omgegaan.  Contant geld is allang niet meer ons belangrijkste betaalmiddel, maar het zal ook niet snel verdwijnen. Door de digitalisering zijn de risico’s van geldtransport voor een deel al beperkt, maar contant geld is echter nog vaak aanwezig. Daardoor vindt geldtransport ook geregeld plaats. De kans op diefstal van geld is daardoor onverminderd groot. Met de geldtransportverzekering bent u ervan verzekert  dat u bij eventueel verlies of overval tijdens een transport uw geld terug krijgt.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies