Zzp Wagenpark Auto's

Transportverzekering

Bescherm je goederen- of geldtransport tegen schade of diefstal tijdens vervoer.

Neem contact op
Transportverzekering
Neem contact op

De verzekering dekt de schade aan gekochte en verkochte goederen tijdens transport en opslag.

Bedrijven die te maken hebben met goederen-/geldtransport en de risico's van transport en reizen willen beperken.

De transportverzekering kent verschillende dekkingen. Daarnaast kun je kiezen voor een doorlopende of tijdelijke dekking.


Het is de nachtmerrie van elke ondernemer in de transportsector: een vrachtwagen raakt van de weg, de lading raakt beschadigd en jij draait op voor de kosten. Gelukkig kun je jezelf tegen dergelijke transportrisico’s verzekeren. Als je bijvoorbeeld regelmatig goederen vervoert of deze laat transporteren, dan is een goederentransportverzekering van groot belang. Vooral als jouw bedrijf goederen met een grote waarde laat vervoeren, verdient het aanbeveling een goederenverzekering af te sluiten.

Het belang van een goederentransportverzekering

Met een goederentransportverzekering dek je schade aan gekochte en verkochte goederen tijdens transport en opslag. Met de geldtransportverzekering krijgt je jouw geld terug bij eventueel verlies of overval tijdens een transport. Bij goederentransport start de dekking op het moment dat de voor het vervoer bestemde zaken in de opslagplaats worden opgepakt tot het moment dat de zaken zijn aangekomen in de opslagplaats van de geadresseerde. Bij een geldtransport kies je zelf een gekozen bedrag zodat onderverzekering tot het minimale beperkt is.

Verzekeren van geldtransport

Iedere dag wordt er in jouw onderneming op verschillende manieren betaald en/of met geld omgegaan.  Contant geld is allang niet meer ons belangrijkste betaalmiddel, maar het zal ook niet snel verdwijnen. Door de digitalisering zijn de risico’s van geldtransport voor een deel al beperkt, maar contant geld is echter nog vaak aanwezig. Daardoor vindt geldtransport ook geregeld plaats. De kans op diefstal van geld is daardoor onverminderd groot. Met de geldtransportverzekering ben je ervan verzekert dat je bij eventueel verlies of overval tijdens een transport jouw geld terug krijgt.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Transportverzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies