Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zakelijk Bedrijf Zzp

Zorgverzekering

Met onze zorgverzekering profiteer je van de meest uitgebreide dekkingen tegen een scherp tarief.

Zorgverzekering

De zorgverzekering is een verplichte ziektekostenverzekering voor Nederlanders.

De zorgverzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van jouw huishouden. Je kunt gezinsleden meeverzekeren.

De verzekering dekt noodzakelijke zorgkosten. Deze zijn afhankelijk van de gekozen dekking.


United Insurance is onze dochteronderneming en heeft een zeer ruim aanbod op het gebied van particuliere verzekeringen. De zorgverzekering is een particulier product. Je kunt verzekeringen geheel zelf samenstellen en profiteert van een scherp tarief. Zo ook onze zorgverzekering. Bij ons vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding en kun je de verschillende zorgverzekeraars vergelijken, zowel op premie als dekking. Kies een zorgverzekeraar, bereken online jouw premie en sluit deze direct af.

Goedkoopste aanbieder Nationale Nederlanden

Met tot 20% korting op aanvullende verzekeringen zijn wij de goedkoopste aanbieder van zorgverzekeringen van de Nationale Nederlanden. Al ruim dertien jaar vind je de hoogste kortingen op de Nationale Nederlanden-zorgverzekering via United Insurance. Heb je een zorgverzekering lopen via Nationale Nederlanden, maar profiteer je nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons online overstapformulier om de korting aan te vragen.

Aantrekkelijke dekkingen ONVZ-zorgverzekering

Met 7% op aanvullende dekkingen (MKB krijgt 10% korting op de aanvullende dekkingen) is de zorgverzekering van ONVZ de meest aantrekkelijke. Op de basisverzekering geldt geen extra korting. ONVZ is een restitutieverzekeraar, dus je bent vrij om zelf een dokter en ziekenhuis te kiezen. Wij vergoeden behandelingen volledig tot wat wettelijk is toegestaan. Je loopt een minimaal risico op bijbetalen. Ben je al verzekerd bij ONVZ of heb je elders een ONVZ-zorgverzekering afgesloten? Sluit jouw huidige ONVZ-polis eenvoudig over naar ons en ontvang 1-op-1 direct 7% korting op de aanvullende dekkingen.

Wil je meer weten over deze verzekeringen? Bekijk ze hier.

Vergelijk zorgverzekeringen

Wil je weten welke verzekering het meest voordelig is? Bekijk dan onze premievergelijker.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Zorgverzekering
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies