Cyberverzekering

Met de cyberrisicoverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.


Bedrijven en instanties die met privacygevoelige gegevens werken of online transacties doen, zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Hierdoor neemt de kans op diefstal van betaal- en persoonsgegevens toe. Met onze cyberverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Inbraken op ICT-systemen en verlies van data vormen een fors financieel risico voor ondernemingen. Met onze cyberrisicoverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten door middel van preventie, verzekeren en herstel.

Forensisch onderzoek en meldplicht

Niet alleen een gehackt bedrijf wordt getroffen door cybercriminaliteit, maar ook toeleveranciers en klanten lijden vaak schade. Als gevolg hiervan worden bedrijven niet alleen geconfronteerd met hoge kosten die de aansprakelijkheidsstelling en rechtsbijstand met zich meebrengen, maar moeten ze ook forensisch onderzoek laten verrichten. De kosten hiervan lopen al snel in de honderdduizenden euro’s.

Cyberrisico’s

Samen met u brengen wij uw cyberrisico’s in kaart en denken actief na over mogelijkheden om de kans op schade voor uw bedrijf te verkleinen. Daarnaast bieden wij u een security check van uw ICT-systeem aan en een juridische check van uw bewerkingsovereenkomst.

Extra dekkingen

  • Vergoeding van bedrijfsschade op basis van brutowinst i.p.v. nettowinst;
  • Dekking voor kosten contra-expert/taxateur bij vaststelling bedrijfsschade;
  • Uitbreiding dekking voor bedrijven die zaken doen met onze verzekerde en waar verzekerde voor een deel van afhankelijk is;
  • CEO-fraude: verlies van geld door phishing, wijziging/aanpassing van betalingsopdracht;
  • Dekking voor (opzettelijke) handelingen van een werknemer die valt onder definitie van hacker;
  • Nieuw: Hiscox CyberClear Academy.

*Kosten en bedrijfsschade van verzekerde worden vergoed door inbreuken en systeem storing/falen bij andere bedrijven.

Onze cyberrisicoverzekering verkleint de kans op cyberschade en beschermt uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bedrijven die met privacygevoelige gegevens werken of online transacties doen adviseren we om deze verzekering af te sluiten.

U bent altijd verzekerd van een volledige dekking. Er is hierbij geen voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Cyberrisicoverzekering.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Cyberverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Cyberrisicoverzekering.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Marten van der Nagel? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.