Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zakelijk Bedrijf Zzp

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je door ziekte of ongeluk (tijdelijk) niet kunt werken, dan biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) uitkomst.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een AOV kan zorgdragen voor inkomen als je niet of gedeeltelijk kunt werken.

Voor zowel ondernemer (zzp-er) als werkgever is er een geschikte AOV.

Mocht je arbeidsongeschikt raken dan heb je onder bepaalde afgesproken voorwaarden recht op een maandelijkse uitkering.


Wat moet je doen om voldoende inkomen te behouden bij arbeidsongeschiktheid?

Een goed arbeidsongeschiktheidsadvies begint met het verkrijgen van inzicht. Want wat gebeurt er nou precies als je arbeidsongeschikt wordt? Wat is er al geregeld en wat niet? En waar moet je nou precies op letten bij een AOV?

Arbeidsongeschikt zijn, daar sta je liever niet bij stil. Maar als je door een ziekte of ongeluk (tijdelijk) niet kunt werken, dan heb je minder of zelfs geen inkomen. Niemand wil in zijn of haar inkomen achteruit gaan. Een AOV kan zorgdragen voor inkomen als je niet of gedeeltelijk kunt werken.

In de praktijk zijn er natuurlijk genoeg voorbeelden te noemen waar je bij arbeidsongeschiktheid rekening mee dient te houden. Want is bijvoorbeeld jouw inkomen bij ziekte of een ongeval voldoende om alle lasten te betalen zodat je gezin een normaal leven kan voortzetten? Er zijn tal van vragen die je met onze verzekeringsadviseurs kunt bespreken.

Gratis kennismakingsgesprek

Aan de hand van een telefonisch kennismakingsgesprek met één onze verzekeringsadviseurs leggen wij je binnen 15 minuten vrijblijvend uit wat we voor jou kunnen betekenen. Zo weet je binnen 15 minuten wat je moet doen om grip te krijgen op jouw AOV. Onze specialisten zullen tijdens deze afspraak de mogelijkheden met u bespreken, een premie-indicatie maken als je nog geen AOV hebt, of een vergelijking van je huidige AOV als je al wel verzekerd bent. Wacht dus niet langer en breng jouw financiële risico’s samen in kaart met één van onze adviseurs.

Heb je al een AOV?

Laat deze dan vrijblijvend vergelijken door een kennismakingsgesprek te boeken. Je krijgt dan meteen een bevestiging per mail waarin wordt gevraagd om je huidige polis vast aan te leveren. Wij zullen hiervan voorafgaand aan het kennismakingsgesprek een globale marktscan maken zodat je zeker weet of je nog goed zit!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Onze specialist Jurgen van Veenendaal
inkomen consultant Jurgen van Veenendaal
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies