Zzp verzekeringen voor bouwsector

Bescherm jezelf en jouw bedrijf in de bouw tegen risico's en aansprakelijkheid en voorkom onnodige financiële schade.

Zzp verzekeringen voor bouwsector

Fouten maken is menselijk. Zorg daarom dat je jezelf en jouw bedrijf tegen risico's en aansprakelijkheid beschermt.

De zzp verzekeringen voor de bouwsector zijn geschikt voor iedere zelfstandige die werkzaam is in de bouw.

Sluit eenvoudig de belangrijkste verzekeringen voor jouw beroep in de bouwsector online af.


Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) in de bouwsector is het belangrijk om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s en aansprakelijkheid. Als zzp’er in de bouw ben je namelijk persoonlijk aansprakelijk voor de schade of letsel die je tijdens je werkzaamheden veroorzaakt aan anderen. Om grote financiële schade te beperken is het verstandig om de juiste verzekering(en) af te sluiten. Voor sommige beroepen zijn bepaalde verzekeringen zelfs verplicht. Ga snel en verzekerd aan de slag en sluit de belangrijkste verzekeringen voor jouw beroep eenvoudig online af.

De belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers in de bouw

Als zzp’er in de bouw zijn er enkele belangrijke verzekeringen die je moet overwegen om jezelf en je bedrijf te beschermen. De exacte verzekeringen die je nodig hebt kunnen variëren, maar hieronder hebben we de meest voorkomende voor jou op een rij gezet. Mocht je advies willen over de meest geschikte verzekering voor jou, dan kun je contact met ons opnemen via 020 261 06 70.

1. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met deze verzekering ben je verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade die jij hebt veroorzaakt aan personen of zaken (spullen) van anderen. Ook de kosten van die schade zijn verzekerd.

2. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Door deze verzekering af te sluiten ben je verzekerd voor beroepsfouten, zoals een rekenfout of verkeerd advies waardoor een ander financiële schade lijdt. Je bent verzekerd als zzp’er, maar eventuele stagiaires en/of uitzendkrachten die jij inhuurt of aanstuurt zijn ook gedekt.

3. Verzekering voor zakelijke spullen

De verzekering voor zakelijke spullen dekt diefstal, verlies en schade aan jouw zakelijke spullen. Ook onderweg.

4. Ongevallenverzekering

Met de ongevallenverzekering ben je verzekerd als je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. Een arts moet het ongeval kunnen vaststellen.

5. Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering krijg je hulp van een juridisch expert bij zakelijke conflicten en juridische vragen. Ook heb je recht op incassohulp als jouw opdrachtgever weigert te betalen.


Hulp nodig bij het online afsluiten?

In de hulpvideo leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig de belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers online afsluit.

Bekijk de hulpvideo


Verzekeringen voor zzp in de bouw direct online afsluiten

Sluit vandaag nog de juiste verzekering(en) voor jou als zzp’er in de bouw online af. Na het invullen van jouw beroep in de aanvraagmodule krijg je een overzicht met passende verzekeringen. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud, dekkingen en verplichtingen per verzekering. In deze video leggen we uit hoe je snel en eenvoudig de juiste verzekering(en) afsluit. Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact met ons op via 020 261 06 70.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies