Collectieve zorgverzekering verzuim ontzorgverzekering ziektekostenverzekering arbeidsongeschiktheid

Verschil MKB Verzuim Ontzorgverzekering en Verzuimverzekering

De MKB Verzuim Ontzorgverzekering bestaat uit professionele verzuimverzorging inclusief volledig arbodienstverleningspakket.

Bereken premie
Verschil MKB Verzuim Ontzorgverzekering en Verzuimverzekering
Bereken premie

De MKB Verzuim Ontzorgverzekering is een uitgebreide verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening.

De verzekering is er voor werkgevers van een MKB.

De verzekering kent verschillende dekkingen en is poortwachterproof. Bekijk de dekkingen onderaan deze pagina.


Wat is een MKB Verzuim Ontzorgverzekering en wat is een Verzuimverzekering

Wanneer u een Verzuimverzekering afsluit, bent u verzekerd tegen de loondoorbetalingsverplichting aan zieke werknemers. Met de MKB Verzuim Ontzorgverzekering bent u dat ook. De MKB Verzuim Ontzorgverzekering is als het ware een uitgebreide Verzuimverzekering, inclusief arbodienstverlening. De MKB Verzuim Ontzorgverzekering biedt midden- of klein bedrijf ondernemers extra dienstverlening op het gebied van re-integratie van werknemers. Begeleiding van het re-integratietraject wordt van u overgenomen, waardoor alles op één plek is geregeld en u hier niet zelf mee bezig hoeft te zijn. Hiermee zal de duur van ziekteverzuim binnen uw organisatie beperkt worden.

Voordelen MKB Verzuim Ontzorgverzekering

De Arbowet stelt sinds januari 2019 minimumeisen aan het arbo- en verzuimbeleid van een organisatie. Zo heeft u als werkgever zorgplicht en bent u verplicht een overeenkomst af te sluiten met een arbodienst of bedrijfsarts. Indien u niet voldoet aan de Arbowet, kan de Inspectie SZW handhavend optreden en u zelfs een flinke boete opleggen. Over het algemeen is de premie van de MKB Verzuim Ontzorgverzekering hoger dan die van de reguliere Verzuimverzekering, maar hangt de premie minder sterk af van het ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Hierdoor wordt u minder afgerekend op het verzuim binnen uw onderneming.

MKB Verzuim Ontzorgverzekering afsluiten

Wilt u meer informatie over de verzuim ontzorgverzekering voor MKB of een van onze andere zakelijke verzekeringen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over het verschil tussen de MKB Verzuim Ontzorgverzekering en Verzuimverzekering
Onze specialist Jurgen van Veenendaal
inkomen consultant Jurgen van Veenendaal
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies