MKB Verzuim Ontzorgverzekering wordt Klap Verzekeringsmakelaar!

Wij willen u laten weten dat vanaf heden Klap Verzekeringsmakelaar alle activiteiten van mkbverzuimontzorg-verzekering.nl heeft overgenomen. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Lees verderVraag offerte aan

Waarom is mkbverzuimontzorg-verzekering.nl overgegaan in Klap Verzekeringsmakelaar?

De verzekeringsmarkt ontwikkelt zich de laatste jaren in een hoog tempo. Om deze ontwikkelingen bij te benen, is mkbverzuimontzorg-verzekering.nl overgegaan in Klap Verzekeringsmakelaar. De benodigde capaciteit en het vermogen om alle activiteiten zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten, zijn aanwezig bij Klap. Daarom is het besluit genomen om de bedrijfsvoering hier naartoe over te dragen. Ook met een MKB Verzuim Ontzorgverzekering via Klap, beschermt u uw onderneming tegen de gevolgen van verzuim van personeel.

Wij zijn de specialist in verzuim ontzorgverzekeringen voor het MKB!

Al jarenlang biedt Klap hoogwaardige MKB Verzuim Ontzorgverzekeringen aan, en is daarom met recht specialist op dit gebied. Daarbij kunt u ook vertrouwen op onafhankelijk advies en een deskundige vergelijking tussen aanbieders. Met een toegewijd team zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor verzekeringsoplossingen op het gebied van verzuim voor bedrijven. Altijd met een persoonlijke benadering en een proactieve houding.

Kleinere werkgevers volledig ontzorgd

De gezondheid van uw personeel is belangrijk. Ziekteverzuim is vervelend voor de medewerker en voor u als werkgever, maar helaas niet geheel te voorkomen. Naast het feit dat verzuim tot hoge kosten leidt, brengt het ook allerlei administratieve- en procedurele verplichtingen met zich mee. De MKB Verzuim Ontzorgverzekering biedt een totaaloplossing voor het ziekteverzuim van personeel. Hiermee is het financiële risico van verzuim gedekt, en wordt u tegelijk volledig ontzorgd. Uw verplichtingen rond verzuimbegeleiding en re-integratie worden overgenomen, waardoor u hier geen omkijken naar heeft en voldoet aan de wettelijke eisen.

Verzekeringsproducten op maat

De MKB Verzuim Ontzorgverzekering is er voor iedere MKB ondernemer. Klap zorgt dat uw risico’s worden ondergebracht bij gerenommeerde verzekeraars en heeft daarnaast de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te bieden. Ook voor het afdekken van uw overige zakelijke- en particuliere risico’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Klap staat voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? De medewerkers van Klap zetten zich dagelijks in om u van advies te voorzien met betrekking tot uw verzekeringen. Wij zijn er voor u. Wij ondersteunen grote en kleinere ondernemingen, zelfstandigen en particulieren, op het gebied van risicomanagement, employee benefits, pensioenen en verzekeringen op maat.
Mocht u vragen hebben, dan staat er een medewerker voor u klaar! Bekijk hieronder onze contactmogelijkheden.