Technologie

Klap biedt exclusieve op maat gemaakte verzekeringen aan die naadloos aansluiten op de verzekeringsbehoeften van technologiebedrijven.

Klap biedt maatwerk oplossingen voor bedrijven in de technologiebranche

Verzekeringen die naadloos aansluiten op de voorwaarden en verzekeringsbehoeften van technologiebedrijven.

Voor alle bedrijven die actief zijn in de technologie, variërend van medische technologie tot industriële automatisering en ICT.

Klap Technologie is een team van specialisten dat zich focust op het verzekeren van bedrijven in de technologiebranche.


Wat zijn Tech verzekeringen?

Tech verzekeringen zijn verzekeringsmantels, speciaal ontworpen voor bedrijven binnen de technologiebranche. Als gevolg van een gedegen samenwerking en jarenlange ervaring kunnen er verzekeringsmantels worden aangeboden, specifiek gericht op de risico’s die technologiebedrijven dagelijks lopen.

Voor Tech verzekeringen gaan wij uit van het resultaat van persoonlijke risico inventarisatie en de bedrijfsbehoeften. Hierdoor is het mogelijk de verzekeringen naar wens samen te stellen. Met Tech verzekeringen zijn belangrijke en bedrijfsspecifieke risico’s afgedekt, kunt u vertrouwen op persoonlijke- en adequate hulp en is uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.

Voordelen Klap Technologie

Met een op maat gemaakt verzekeringspakket, jarenlange ervaring binnen de technologiebranche en specialistische verzekeringskennis, onderscheidt het Tech team van Klap zich van alle anderen. Klap Technologie voorziet in de verzekeringsbehoeften van technologische bedrijven en biedt daarnaast extra voordelen.

De voordelen van Klap Technologie zijn:

  • Op maat gemaakt verzekeringspakket;
  • Vast aanspreekpunt;
  • Meer dan 40 jaar ervaring;
  • Verzekeringen afgestemd op de behoefte van technologie bedrijven;
  • Scherpe prijzen en unieke voorwaarden.

Er wordt pro-actief meegedacht en potentiële risico’s worden in kaart gebracht en gecommuniceerd.

Lees het hele verhaal

Speciale afspraken voor Brancheorganisaties

Door expertise en een sterk netwerk heeft het team van Klap Technologie speciale afspraken kunnen maken voor brancheorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat om leden van deze brancheorganisaties exclusieve ledenvoordelen te bieden. Vertegenwoordigt u een brancheorganisatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw brancheorganisatie en leden? Onderaan de pagina vindt u de contactgegevens van onze specialisten.

FHI

De Federatie van technologiebranches (FHI) is een collectief van bedrijven in de industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie, medische technologie en gebouwautomatisering, die in de Nederlandse markt actief zijn. De federatie vormt een netwerk en richt zich onder andere op belangenbehartiging voor de aangesloten technologiebedrijven.
Al sinds 1994 hebben wij een nauwe samenwerking met brancheorganisatie FHI. Deze samenwerking heeft geresulteerd in verzekeringsoplossingen specifiek voor bedrijven in de technologie sector. FHI-leden profiteren hiermee van speciale ledenvoordelen.

Fenelab

Fenelab is een een brancheorganisatie voor geaccrediteerde Nederlandse laboratoria, kalibratie-instellingen en inspectie-instellingen. Fenelab beschikt over een kwalitatief nationaal- en internationaal netwerk en heeft een goede band met relevante ministeries, instellingen, het NEN en de Raad voor Accreditatie. Fenelab richt zich binnen de branche specifiek op de vijf sectoren: Agro-food, Bouw, Elektro, Milieu en Asbest. Daarnaast hebben zij vier commissies waarin ruimte is voor algemene, bedrijfsmatige zaken: Accreditatie, Arbozaken, IT en Datastandaarden, en Onderwijs en Arbeid.

Soorten verzekeringen voor technologiebedrijven

Klap biedt verzekeringsoplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van uw bedrijf in de technologie sector. Binnen deze op maat gemaakte pakketten is een variëteit aan verzekeringen mogelijk. Hiermee kunnen de risico’s van uw bedrijf zo goed mogelijk worden afgedekt en blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Bij Klap Technologie vindt u alle verzekeringen die een modern bedrijf nodig heeft.

Bedrijfsrisico’s

Als ondernemer loopt u dagelijks risico omdat verschillende oorzaken schade kunnen toebrengen aan uw onderneming. Met de juiste verzekeringen zijn ongelukkige gebeurtenissen gedekt en wordt voorkomen dat uw bedrijf in de financiële problemen komt. Zo bieden wij onder andere een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering aan waarbij standaard productaansprakelijkheid inclusief opzicht, in- en uitbouw kosten, recall en zuivere vermogensschade zijn meeverzekerd. Ook bieden wij vrijheid van leveringsvoorwaarden. Daarnaast hebben wij een unieke samenwerking gesloten met Het Team Juridische Zaken, waarbij uw leveringsvoorwaarden en andere contracten onbeperkt getoetst kunnen worden tegen een vast bedrag per maand.

Employee benefits

Naast schadeverzekeringen bieden wij ook op maat gemaakte Employee benefits regelingen aan. Zo is het mogelijk om pensioen en inkomensverzekeringen voor werknemers af te sluiten binnen ons complete verzekeringspakket voor technologiebedrijven. Doordat wij specialisten in dienst hebben die speciale afspraken hebben gemaakt met bekende verzekeraars, profiteert u van voordelen die elders niet gelden. Hierbij kunt u denken aan scherpe prijzen en aanvullende dekkingen, specifiek voor uw bedrijf of brancheorganisatie binnen de technologie sector.

Vast aanspreekpunt

Met Klap Technologie staan al uw verzekeringen onder één dak geparkeerd en wordt u volledig ontzorgd. Uniek bij Klap Technologie is dat u één adviseur heeft die uw vaste aanspreekpunt is voor al uw verzekeringen, risico’s en vragen, ongeacht of het een schadeverzekering of een pensioenregeling betreft.

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over de voordelen van Klap Technologie? Neem dan contact op met onze adviseur.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Brian Gal
Voor al uw vragen over onze tech verzekeringen & oplossingen
Brian Gal
Account director
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Vrijblijvend advies