Hotel eigenaar

Klap biedt hotels een verzekeringspakket aan dat alle verzekeringen bevat die benodigd zijn om de hoteloperatie te laten draaien.

Klap biedt maatwerk oplossingen voor iedere Hotel eigenaar

Compleet ontzorgpakket dat gericht is op de specifieke risico's van hotelbedrijven.

De hotel pakketpolis is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die werkzaam zijn in de hotelbranche.

Met onze hotel pakketpolis kiest u de oplossing die u wenst en houdt u uw risico's beheersbaar.


Als ondernemer stopt u uw aandacht en energie liever in uw zaak, dan in uw verzekeringen. Dan is het fijn als uw financiële risico’s zijn afgedekt met een pakket verzekeringen speciaal voor hotelbedrijven. Dan is dat in elk geval goed geregeld.

Hotel verzekeren

Een verblijf in uw hotel is voor veel gasten een unieke belevenis. Of het nu gaat om een vakantie of een kort verblijf, uw gasten willen het gevoel krijgen om er even helemaal tussenuit te zijn. U stelt daarom alles in het werk om het uw gasten tijdens hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast doet u er alles aan om te zorgen dat zij zo min mogelijk merken van de extra moeite die u doet om dit te bewerkstelligen, terwijl dit veel tijd kost achter de schermen.

Als ondernemer in de hospitality werkt u voortdurend aan een prettige beleving voor uw gasten. Deze gastvrijheid wilt u natuurlijk onder alle omstandigheden blijven bieden. Zo beschermen verzekeringen uw hotel tegen risico’s. Met onze expertise en ruime ervaring binnen de hospitality branche hebben wij met hotel pakketpolis een speciaal product ontwikkeld, dat is afgestemd op uw specifieke wensen.

Verzekeringen goed geregeld?

Waarschijnlijk zullen verzekeringen niet in eerste instantie bij u opkomen, maar u wilt wel graag dat alles goed geregeld is. U wilt uw kostbare tijd investeren in zaken die relevant zijn voor continuïteit van uw hotel. Maar wat gebeurt er bijvoorbeeld als er brand is uitgebroken in een hotelkamer en hier schade door ontstaat aan de gevel? Of als een van uw personeelsleden koffie morst over de tablet van een gast? Is dit door uw huidige verzekering wel gedekt?

Totaaloplossing voor hotels

Enkele highlights uit onze hotel pakketpolis;

  • Het eigen risico wordt bij één schade-evenement, slechts één keer voor alle verzekerde dekkingen tezamen berekend;
  • Bedrijfsschade heeft een in- en decrease* van 30% van het verzekerde bedrag;
  • Zeer brede kennis, ervaring en deskundigheid binnen de hospitality;
  • (Kas)geld is gratis meeverzekerd tot een bedrag van € 5.000,- per gebeurtenis;
  • Terrasmeubilair is meeverzekerd tot een bedrag van € 10.000,- per gebeurtenis.

*Door toepassing van de clausule kan onderverzekering worden voorkomen. De verzekerde brutowinst kan dan automatisch tot een vantevoren vastgesteld maximum bedrag worden verhoogd (tot maximaal 30% ten opzichte van de oorspronkelijk verzekerde brutowinst).

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen