Bruiloft organiseren

Bruiloft verzekeren?

De perfecte verzekering voor uw huwelijk

Gaat u trouwen of organiseert u een bruiloft? Het huwelijk is meestal één van de mooiste dagen in iemands leven. Hebt u daarom al gedacht aan een goede verzekering voor uw trouwdag?

Bruiloftverzekering

Misschien bent u zelf uw trouwdag aan het organiseren, of bent u als professional wedding planner een bruiloft aan het plannen. Het gaat om de perfecte trouwdag. Bij ons sluit u eenvoudig uw bruiloftverzekering af.

Is een geboekte artiest ziek? Is de feesttent weggewaaid? Een gast ziek geworden door de catering? Er kan helaas altijd iets fout gaan.

Voor alles wat mis kan gaan voor, tijdens en na een bruiloft is er de trouwverzekering van Klap.

Dekking

Er kan altijd iets mis gaan met de:

  • Trouwjurk
  • Trouwlocatie
  • Catering
  • Bloemist
  • Ringen
  • Gasten
  • Muziekband

Vraag direct een offerte

Er kan altijd wel iets mis gaan. Met de bruiloftverzekering van Klap verzekert u zich uitstekend tegen deze risico´s tijdens uw trouwdag.

Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat uw huwelijk ook financieel gezond blijft.

Offerte aanvragen  ›

Specialist in bruiloft- en evenementenverzekeringen

Onze specialisten hebben al vele jaren ervaring met het verzekeren van evenementen, groot én klein. Talloze evenementen zoals bruiloften, concerten, feesten en toernooien hebben zij verzekerd, evenals aansprekende grote evenementen. U wilt voor uw mooiste dag toch ook alleen maar het beste?

 

Offerte aanvragen  ›

Vragen?

Wellicht heeft u vragen hierover. Neem dan contact op met één van onze specialisten op het gebied van evenementenverzekeringen.

Bel: 020 - 795 79 94

Stuur een e-mail  ›
Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.