Nieuws

Klap Verzekeringsmakelaar tweede beste advieskantoor van Nederland!


Tweede Plaats Zilveren Medaille

Klap verzekeringsmakelaar heeft een tweede plek weten te behalen in de top 10 beste kantoren binnen de financiële dienstverlening! Waar ‘beste’ als kwaliteitsaanduiding altijd een subjectief begrip is geweest, kan dankzij de introductie van de RiFD-rating de kwaliteit van een advieskantoor wel degelijk objectief gemeten worden.

De kwaliteitsrating is onlangs geïntroduceerd door het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD). Met tientallen objectieve criteria en een graadmeter voor o.a. service, professionaliteit en advieskwaliteit probeert het RiFD meer transparantie en objectiviteit aan te brengen in de kwaliteit van financiële kantoren binnen de adviessector.

Binnen de NLG-groep zijn er hoge ogen gegooid. Naast Klap hebben Vanbreda Risk & Benefits, Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV en Westenburg Assurantiën een top 10-positie weten te behalen in een ranking tot 8.000. We zijn ontzettend trots op het behalen van deze prachtige resultaten, omdat we iedere dag met zijn allen streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening voor onze relaties. Daarbij is deze kwaliteitsrating een mooie erkenning.

Lees hier het gehele artikel van de RiFD.