Nieuws

Doe de cybercheck en zet cybercriminelen buitenspel


Het EK is nog maar net van start gegaan maar de verschillen in tactiek bij de elftallen zijn al goed zichtbaar. Een Europese competitie met 24 landen verschilt in zoverre niet heel veel met de positie van uw eigen onderneming in een markt vol concurrentie.

Welke opstelling kiest u?

4 – 3 – 3 of 5 – 3 – 2, wat uw uitgangspunt ook is, kies de beste opstelling voor uw onderneming. Met de juiste verzekeringen in de basis, kunt u met vertrouwen het veld op en kan u iedere tegenslag aan. Heeft u bijvoorbeeld al de juiste verdediging tegen cyberrisico’s? Naast het risico getackeld te worden door uw concurrent, loopt u met uw onderneming namelijk ook het risico om doelwit te worden van online criminaliteit. Cyberaanvallen en diefstal van privacygevoelige data bij bedrijven zijn op dit moment helaas een trend. Ook uw digitale veiligheid zou daarom, naast het bijhouden van de EK poule, het gesprek van de dag moeten zijn.

Alle soorten cyberaanvallen hebben enorme impact op u, uw bedrijf, uw klanten en uw personeel. Schade als gevolg van cybercriminaliteit kan hoog oplopen. Sluit nu een Cyberrisicoverzekering af en bescherm uzelf tegen een voltreffer van een cybercrimineel.

Een Cyberrisicoverzekering is de beste verdediging tegen iedere cyberaanval

Niet alleen de schade aan anderen, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld vanwege een cyberaanval bij uw bedrijf, maar ook gevolgschade zoals bedrijfsschade valt onder de verzekering. Daarnaast zijn ook de kosten van crisismanagement, public relations en juridische ondersteuning direct na een aanval, gedekt. Bovendien kan uw ‘elftal’ , ofwel uw personeel, een fout maken waardoor privacygevoelige data wordt gelekt. Ook dit kunt u verzekeren.

Bepaal uw huidige positie en doe de cybercheck

Speciaal voor ondernemers is er de Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid. Met behulp van deze gratis tool weet u hoe groot het risico op een cyberaanval is voor uw bedrijf. Op basis van 11 vragen wordt bepaald in welke risicoklasse uw bedrijf zich bevindt en ziet u direct welke maatregelen er genomen moeten worden ten aanzien van de digitale veiligheid.

Doe nu de check

Deze check is bedoeld om ondernemingen weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit en is door een samenwerking van meerdere instanties ontwikkeld.

Kies voor de beste dekking

De Cyberrisicoverzekering van Klap Verzekeringsmakelaar dekt schade aan anderen als gevolg van een cyberaanval bij uw bedrijf en schade aan uw eigen bedrijf als gevolg van een cyberaanval. Bovendien bent u met de Cyberrisicoverzekering van Klap niet alleen thuis (of in Amsterdam) maar ook wanneer u ‘uit speelt’ verzekerd. De verzekering geldt namelijk wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.

Scoren

Scoor nu punten met uw bedrijf en sluit direct een Cyberrisicoverzekering met uitgebreide dekking en goede voorwaarden af om mogelijke cyberaanvallen te counteren. De Cyberrisicoverzekering richt zich op preventie, verzekering en herstel. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van cyberschade verkleind en is uw bedrijf tegen de gevolgen beschermd. Sluit uw Cyberrisicoverzekering nog vóór uw volgende wedstrijd af. Zo weet u zeker dat uw bedrijf gedekt is tegen risico’s, bovendien kunt u rekenen op betrouwbare en deskundige assists.

Bereken uw premie

Klap is uw coach

Klap is een middelgrote verzekeringsmakelaar en is al jarenlang specialist op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij denken graag met u mee om de beste verzekeringsoplossing te vinden voor al uw verzekeringsvraagstukken. Ook voor eventuele wissels in uw verzekeringen of voor aanpassing in de strategie, kunt u bij Klap terecht. Wij maken gebruik van een persoonlijke benadering en als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kunnen wij u een objectief advies geven. Neem daarom vandaag nog contact op met één van onze adviseurs.