Cyberrisicoverzekering.nl wordt Klap Verzekeringsmakelaar!

Wij willen u laten weten dat vanaf heden Klap Verzekeringsmakelaar alle activiteiten van cyberrisicoverzekering.nl heeft overgenomen. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Lees verderBereken premie

Waarom is cyberrisicoverzekering.nl overgegaan in Klap Verzekeringsmakelaar?

De verzekeringsmarkt ontwikkelt zich de laatste jaren in een hoog tempo. Om dit te kunnen bijblijven, is cyberrisicoverzekering.nl overgegaan in Klap Verzekeringsmakelaar. Door de bedrijfsvoering over te dragen naar Klap, wordt de capaciteit  vergroot en kunnen alle activiteiten zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingericht. Zo kunnen we er zeker van zijn dat u een optimale dienstverlening ontvangt. Ook met een Cyberrisicoverzekering via Klap, is uw bedrijf beschermd tegen de gevolgen van cybercrime.

Wij hebben specialisme op het gebied van de Cybercrime verzekering

Al jarenlang bemiddelt Klap op het gebied van hoogwaardige cyberverzekeringen. Daarbij kunt u vertrouwen op onafhankelijk advies en een deskundige vergelijking tussen aanbieders. Met een toegewijd team zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor zakelijke verzekeringsoplossingen, waaronder de Cyberrisicoverzekering. Altijd met een persoonlijke benadering en een proactieve houding.

Verzekering cybercriminaliteit voor uw onderneming

Als ondernemer bent u voor uw werk afhankelijk van uw vaste of draadloze netwerk en uw bedrijfscomputer, laptop, tablet of telefoon. De online risico’s zijn vandaag de dag groot en cybercriminelen worden steeds vindingrijker. Een Cyberrisicoverzekering is dan ook al lang geen luxe meer. Wanneer uw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, leidt dit tot bedrijfs- en reputatieschade, hoge kosten en soms zelfs tot bedrijfsstilstand of faillissement. De Cybercrime verzekering dekt alle vormen van cyberschade. Hiermee is uw bedrijf verzekerd tegen een aanval door cybercriminelen, maar ook reputatieschade en de gevolgen van een datalek vallen onder de dekking van de cyberverzekeringen.

Cyberverzekeringen afsluiten

Wilt u binnen de geavanceerde digitale mogelijkheden van nu tóch met een gerust gevoel kunnen blijven ondernemen? Met de cyberverzekeringen van Klap voor uw bedrijf heeft u een complete dekking tegen digitale risico’s. De cybercrime verzekering verzekert uw onderneming tegen schade als gevolg van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. Onder de dekking valt ook gevolgschade zoals public relationskosten, hogere internetkosten en herstel van zoekmachinewaardering. Bereken eenvoudig uw premie voor een cyberverzekering of vraag advies aan een van onze deskundigen.

Particuliere cyberrisicoverzekering

Ook voor privé cyberverzekeringen bent u bij Klap aan het juiste adres. Door een particuliere cyberrisicoverzekering af te sluiten, bent u zeker van de juiste hulp en ondersteuning bij schade. Dit is wel zo belangrijk in een tijd waarin iedereen voortdurend online is en digitale fraude nog steeds veelvuldig voorkomt. Met een particuliere verzekering cybercriminaliteit zijn uw persoonlijke risico’s gedekt en bent u verzekerd tegen de kosten van online- en telefonische fraude, digitale afpersing en cyberaanvallen.

Verzekeringsproducten op maat

De Cyberverzekering is er voor ondernemers en zelfstandigen. Klap zorgt dat uw risico’s worden ondergebracht bij gerenommeerde verzekeraars en heeft daarnaast de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te bieden. Ook voor het afdekken van uw overige zakelijke- en particuliere risico’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Klap staat voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? De medewerkers van Klap zetten zich dagelijks in om u van advies te voorzien met betrekking tot uw verzekeringen. Wij zijn er voor u. Wij ondersteunen grote en kleinere ondernemingen, zelfstandigen en particulieren, op het gebied van risicomanagement, employee benefits, pensioenen en verzekeringen op maat. Mocht u vragen hebben, dan staat er een medewerker voor u klaar! Bekijk hieronder onze contactmogelijkheden.