Nieuws

Bereid uw online systemen voor op de drukke wintermaanden


Cybercrime feestdagen cyber online risico

Met het najaar in het verschiet, breken ook de maanden waarin de kooplust hoogtij viert weer aan. Black Friday deals, Cyber Monday kortingen, kerstmarkten en speciale december koopavonden; tijdens de laatste drie maanden van het jaar wordt er traditioneel veel gekocht.

‘The most wonderful time’ voor cybercriminelen

Voor ondernemers met een eigen (fysieke of online) winkel, is dit een belangrijke periode. Maar ook voor bedrijven die niet gericht zijn op directe verkoop, kan het najaar een piek in de productie of afzet van diensten betekenen. Cybercriminelen maken maar al te graag gebruik van deze voor hen gunstige piek periodes om bijvoorbeeld bedrijfssystemen plat te leggen of privacygevoelige gegevens te stelen. Dit kan voor u betekenen dat uw site of webwinkel onbereikbaar is op een cruciaal moment, of dat u in een drukke periode een aansprakelijkheidsclaim ontvangt waar u niet op zit te wachten.

Voorbereid de feestdagenperiode in met een cyberverzekering

Voorbereiding is het halve werk. Laat de online risico’s van uw onderneming in kaart brengen om te weten waar u op moet letten en hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen cybercriminaliteit. Zo gaat u voorbereid de feestdagen tegemoet en voorkomt u dat deze periode vervelende ervaringen met zich meebrengt

Een Cyber Scan maakt standaard onderdeel uit van onze Cyberrisicoverzekering. Hierbij worden de risico’s inzichtelijk gemaakt en denken we actief na over mogelijkheden om de kans op schade voor uw bedrijf te verkleinen. U krijgt deskundige tips en advies, specifiek gericht op uw onderneming. Ook ontvangt u bij deze verzekering een gratis juridische check van uw bewerkingsovereenkomst en heeft u altijd een volledige dekking, zonder voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging.

Voorkom bedrijfsschade als gevolg van online criminaliteit

Niet alleen in deze periode is het belangrijk om uw online veiligheid op orde te hebben. Ook tijdens de rest van het jaar is het noodzakelijk uw bedrijf te wapenen tegen cybercriminaliteit.

Lees meer informatie over de Cyberverzekering op onze website, of vraag direct een offerte aan voor uw bedrijf.