Verzekeringen voor zzp’ers in de financiële dienstverlening

Bescherm jezelf als zzp’er in de financiële dienstverlening tegen risico's en aansprakelijkheid en voorkom onnodige financiële schade.

Verzekeringen voor zzp’ers in de financiële dienstverlening

Vergissingen zijn onvermijdelijk, bewapen jezelf en jouw bedrijf daarom tegen potentiële risico’s en aansprakelijkheid.

De verzekeringen voor zzp’ers zijn speciaal samengesteld voor elke individuele ondernemer die actief is in de financiële sector.

Binnen 5 minuten sluit je eenvoudig de juiste verzekering(en) af waarna je met een gerust hart kunt ondernemen.


Als zzp’er ben je persoonlijk aansprakelijk voor de schade of letsel die je tijdens je werkzaamheden veroorzaakt aan anderen. Dus ook voor jou als zelfstandige in de financiële dienstverlening is het verstandig om je hiertegen te beschermen. Zo kan blijken dat jouw advies aan de klant onjuist is geweest en jouw klant daardoor flinke financiële schade heeft geleden. Of stopt de laptop waarop je aan het werk bent er ineens mee, waardoor je niet verder kunt werken. Om grote financiële schade te voorkomen is het daarom verstandig de juiste verzekering(en) af te sluiten. Bij Klap ben je daarvoor aan het juiste adres. Binnen 5 minuten sluit je eenvoudig online de belangrijkste verzekeringen af.

De belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers in de financiële dienstverlening

Als zzp’er in de financiële dienstverlening zijn er enkele belangrijke verzekeringen die je moet overwegen om jezelf en je bedrijf te beschermen. De exacte verzekeringen die je nodig hebt kunnen variëren, maar hieronder hebben we de meest voorkomende voor jou op een rij gezet. Mocht je advies willen over de meest geschikte verzekering voor jou, dan kun je contact met ons opnemen via 020 261 06 70.

1. Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering biedt dekking in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval, waarbij de aard van het ongeval door een medische professional moet worden vastgesteld.

2. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering beschermt je tegen aansprakelijkheid voor schade aan de eigendommen of personen van anderen die jij hebt veroorzaakt. Bovendien dekt de verzekering ook de kosten die voortvloeien uit deze schade.

3. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen professionele fouten, zoals bijvoorbeeld foutieve berekeningen of onjuiste adviezen, die financiële schade kunnen veroorzaken voor anderen. Deze dekking geldt niet alleen voor jou als zzp’er, maar strekt zich ook uit tot eventuele stagiaires en/of uitzendkrachten die je inhuurt of aanstuurt.

4. Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering biedt bijstand van een juridisch expert in het geval van zakelijke geschillen en juridische vragen. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning bij het innen van openstaande vorderingen als jouw opdrachtgever weigert te betalen.

5. Workationverzekering

De workationverzekering dekt kosten voor noodhulp, bagage, dringende reiskosten en persoonlijke ongevallen. Aanvullende dekkingen zijn beschikbaar.


Hulp nodig bij het online afsluiten?

In de hulpvideo leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig de belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers online afsluit.

Bekijk de hulpvideo


Verzekeringen voor zzp in de bouw direct online afsluiten

Sluit vandaag nog de juiste verzekering(en) voor jou als zzp’er in de financiële dienstverlening online af. Na het invullen van jouw beroep in de aanvraagmodule krijg je een overzicht met passende verzekeringen. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud, dekkingen en verplichtingen per verzekering. In deze video leggen we uit hoe je snel en eenvoudig de juiste verzekering(en) afsluit. Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact met ons op via 020 261 06 70.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies