Verzekeringen voor zzp’ers in de persoonlijke dienstverlening

Voorkom onnodige financiële schade en bescherm jezelf als zzp’er en jouw bedrijf tegen belangrijke risico's.

Verzekeringen voor zzp’ers in de persoonlijke dienstverlening

Een ongeluk zit in een klein hoekje, fouten maken we allemaal. Bewapen jezelf en jouw bedrijf daarom tegen potentiële risico’s.

De verzekeringen zijn geschikt voor iedere zzp'er die werkzaamheden uitvoert in de persoonlijke dienstverlening.

Binnen een aantal stappen sluit je eenvoudig de juiste verzekering(en) af. Zo kun jij met een gerust hart ondernemen.


Als zzp’er in de persoonlijke dienstverlening vervul jij een belangrijke rol voor bedrijven en personen. Een ieder loopt risico’s binnen zijn of haar vakgebied. Echter, als zzp’er ben jij persoonlijk aansprakelijk voor letsel of schade die je tijdens je werkzaamheden veroorzaakt aan anderen. Het is daarom essentieel om je goed te verzekeringen tegen belangrijke risico’s. Zo bescherm je jezelf en jouw bedrijf. Op deze manier voorkom je vervelende situaties na schade die op zichzelf grote financiële problemen kunnen veroorzaken. Bij Klap vinden we het belangrijk dat jij als zzp’er snel en veilig aan het werk kunt gaan. Sluit eenvoudig binnen 5 minuten online de belangrijkste verzekeringen af voor zzp’ers die werkzaam zijn in de persoonlijke dienstverlening.

De belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers in de persoonlijke dienstverlening

Voor zelfstandige in de IT-sector is het raadzaam om enkele essentiële verzekeringen te overwegen om zowel jezelf als jouw onderneming te beveiligen. Hoewel de specifieke verzekeringen die je nodig hebt kunnen verschillen, hebben we hieronder de meest gebruikelijke voor je opgesomd. Mocht je advies willen over de meest geschikte verzekering voor jou, dan kun je contact met ons opnemen via 020 261 06 70.

1. Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert uit bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeluk. De ernst en aard van het ongeluk moet worden beoordeeld door een medisch expert.

2. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering biedt bescherming tegen aansprakelijkheid voor schade aan andermans eigendommen of lichamelijke letsels die door jou zijn veroorzaakt. Bovendien dekt de verzekering de financiële lasten die voortvloeien uit deze schade.

3. Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering voorziet in juridische hulp en begeleiding in zakelijke geschillen en juridische kwesties. Bovendien kan deze verzekering je ondersteunen bij het incasseren van onbetaalde vorderingen als jouw opdrachtgever weigert te betalen.

4. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen professionele fouten, zoals bijvoorbeeld foutieve berekeningen of onjuiste adviezen, die financiële schade kunnen veroorzaken voor anderen. Deze dekking geldt niet alleen voor jou als zzp’er, maar strekt zich ook uit tot eventuele stagiaires en/of uitzendkrachten die je inhuurt of aanstuurt.


Hulp nodig bij het online afsluiten?

In de hulpvideo leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig de belangrijkste verzekeringen voor zzp’ers online afsluit.

Bekijk de hulpvideo


Verzekeringen voor zzp’ers direct online afsluiten

Sluit vandaag nog binnen 5 minuten eenvoudig de juiste verzekering(en) voor jou als zzp’er in de persoonlijke dienstverlening online af. Zodra je je beroep hebt ingevoerd in de aanvraagmodule, verschijnt er een overzicht van passende verzekeringsmogelijkheden. In dit overzicht vind je bovendien uitgebreide details over de specifieke dekking van elke verzekering, welke risico’s worden afgedekt en welke verplichtingen eraan verbonden zijn. Hulp nodig bij het afsluiten? In deze video leggen we uit hoe je snel en eenvoudig de juiste verzekering(en) voor zzp’ers afsluit. Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact met ons op via 020 261 06 70.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies