De Vos en Partners Advocaten
Leon Molenkamp - Financial Controller
De Vos en Partners

Klantverhaal De Vos & Partners

De Vos & Partners Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een sterke focus op cliënten, afkomstig uit de culturele en creatieve sectoren, de maakindustrie en de reisbranche. Rechtvaardigheidsgevoel en een winnaarsmentaliteit gaan bij De Vos & Partners gepaard met Amsterdamse lef en creativiteit.

Brede juridische dienstverlening voor specifieke sectoren

Leon Molenkamp, ruim 8 jaar werkzaam als financial controller bij De Vos & Partners vertelt; ”Het team van in totaal 30 personen (waaronder in ondersteunende functies) werkt dagelijks samen met particulieren en ondernemers uit het MKB. Bij ons staat de klant voorop en we bieden hen een (civielrechtelijk) full service pakket aan voor de aanpak van problemen op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, insolventierecht, personen- en familierecht en huurrecht.”

Jaarlijks goede advisering door Klap

De Vos Partners & Advocaten hebben naar volle tevredenheid al een jarenlange samenwerking met Klap Verzekeringsmakelaar. Leon vervolgt; “Jaarlijks gaan we met Frank Hoffmans, partner bij Klap, rond de tafel zitten en nemen we het hele pakket van Employee Benefits, WGA Hiaat, WIA-, Verzuim- en Collectieve Ongevallenverzekering onder de loep. Daarnaast heb ik een prettige samenwerking met Jurgen van Veenendaal, onze adviseur employee benefits bij Klap. Ik kan altijd rekenen op een goed advies van Jurgen. Zo zijn wij recent op zijn advies overgestapt naar het UWV en zijn wij geen eigenrisicodrager meer ten aanzien van de Ziektewet. De samenwerking met Klap kan ik dan ook niet anders omschrijven als zeer positief en vertrouwd!”