Nieuws

Klap organiseert webinar over Pensioencommunicatie & Zorgplicht


Met gastspreker pensioenadvocaat Mr. Roel Veugelers

In navolging van het succesvolle pensioenwebinar van 2020 organiseert Klap in 2021 in samenwerking met pensioenadvocaat, Roel Veugelers, een webinar over Pensioencommunicatie en Zorgplicht.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is bedoeld voor bedrijven die reeds een pensioenregeling hebben ondergebracht bij een verzekeraar of PPI (PremiePensioenInstelling).

Programma Klap Pensioenwebinar

De complexiteit van pensioen maakt dat de werkgever een zorgplicht heeft jegens de werknemers. Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. De werkgever blijft de eindverantwoordelijkheid houden voor goede informatie daarover. Gastspreker Roel Veugelers zal o.a. nader ingaan op wat zorgplicht voor de werkgever inhoudt en waarvoor en wanneer dit gaat gelden.

Onze pensioenconsultants Misja van Breenen en Eric Frans zullen dieper ingaan op de wijziging van onze dienstverlening en wat u kunt verwachten van ons als pensioen adviseur. Daarnaast zal er tijdens dit webinar een demonstratie gegeven worden van het pensioendashboard. Met dit dashboard, gevolgd door een individueel gesprek van één van onze pensioenconsultants met uw medewerker, voldoet u aan de eisen die worden gesteld vanuit de zorgplicht.

Bent u erbij?

We verwelkomen u graag op tijdens ons webinar. Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat. Schrijf u nu in om het webinar te kunnen bekijken. U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden / info

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,
Misja van Breenen
Eric Frans