Nieuws

Even voorstellen…Carlo Vermeulen


Wie ben je en sinds wanneer werk je bij Klap Verzekeringsmakelaar?

Al sinds jaar en dag runde ik mijn eigen assurantiekantoor Vermeulen Verzekeringen en Risicomanagement. Als zelfstandig verzekeringsadviseur had ik een mooie portefeuille van particuliere en zakelijke relaties opgebouwd die voornamelijk in de omgeving van Badhoevedorp waren gevestigd. Op 1 januari 2022 is mijn bedrijf overgenomen door Klap en vanaf 1 maart volledig geïntegreerd in Klap. De komende periode zal ik mijzelf bezig gaan houden met het eigen maken van de verschillende computersystemen, zal ik de vele nieuwe collega’s moeten leren kennen en zo verder mijn weg vinden binnen Klap.

Hoe is de samenwerking met Klap tot stand gekomen?

Vanwege de sterk veranderde verzekeringsmarkt ben ik op zoek gegaan naar een onderneming die alle specialisme in huis heeft en ook in de nabijheid van mijn klantenkring gevestigd is. Vorig jaar heb ik op eigen initiatief contact opgenomen met Jorg (CEO Klap) met als resultaat dat onze samenwerking begin van dit jaar tot stand is gekomen.

Wat is de grootste verandering in je werk sinds de samenwerking met Klap?

De grootste verandering is het omschakelen van het alles zelf doen en het snel kunnen beslissen, naar het werken in een grote organisatie met meer dan honderd medewerkers die op diverse afdelingen met verschillende computersystemen werkzaam zijn.

Welke ervaring in of tijdens je werk heeft veel indruk op je gemaakt?

De schadeafhandeling van een groot bedrijfsgebouw dat tijdens een zware storm door brand volledig is verwoest. Het zien van totale ontreddering van een ondernemer die je in deze emotionele tijd bijstaat, heeft veel indruk gemaakt. Als je tijdens de afwikkeling van zo’n grote en complexe schade merkt dat je voor de klant de belangrijkste zorgen kan wegnemen door op de juiste manier te handelen omdat de zaken goed verzekerd zijn, weet ik ook weer waarvoor ik ooit voor dit vak gekozen heb.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk is het adviseren van diverse ondernemingen en hen zo goed mogelijk te ontzorgen op het gebied van verzekeringszaken. Voorheen moest ik alles alleen verzorgen, maar bij Klap heb ik nu een grote club collega’s waarmee ik hiervoor samen zorg kan dragen en klanten van een passend verzekeringspakket kan voorzien.