Nieuws

Aansprakelijkheidsverzekering United Insurance (Klap) behaalt hoogste waardering van 5 sterren


5 Sterren Beoordeling

Onderzoeksbureau MoneyView heeft de Particuliere aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance beoordeeld met 5 sterren op ‘Prijs’! Deze maximale score heeft MoneyView in de jaarlijkse productrating toegekend aan de verzekering.

United Insurance is een online label van Klap Verzekeringsmakelaar en biedt particuliere verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen een concurrerende prijs. Klap is dan ook trots op het behaalde resultaat!

 

MoneyView ProductRating

MoneyView analyseert al sinds 1993 financiële producten en diensten. Inmiddels beschikt MoneyView over een database waarin informatie en voorwaarden van vrijwel alle financiële producten en aanbieders in Nederland te vinden is. Om financiële producten of verzekeringen snel te kunnen vergelijken, is de MoneyView ProductRating ontwikkeld. Hierin worden bank- en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergeleken en beoordeeld op basis van onder andere prijs en productvoorwaarden.

Dit keer zijn de prijzen van 31 aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren onderzocht voor verschillende gezinssamenstellingen, verzekerde bedragen en eigen risico’s. Vervolgens zijn de prijzen vergeleken aan de hand van meerdere criteria, waarbij het product van United Insurance 5 sterren heeft mogen ontvangen.

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Of u nou verzekerd bent bij United Insurance of bij een van de andere aanbieders, wij adviseren u als particulier altijd een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren af te sluiten. Een klein ongelukje kan namelijk grote gevolgen hebben.

Schadeclaim

Wanneer u per ongeluk spullen van een ander beschadigt of iemand door uw toedoen onbedoeld gewond raakt, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Al is een ongelukje nog zo klein, de schadeclaim kan hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van dit soort ongelukjes. U bent niet alleen verzekerd voor de schades die u zelf onbedoeld veroorzaakt, maar ook voor de ongelukjes die uw partner, kinderen of huisdieren veroorzaken.

Niet verplicht, wel verstandig

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar kan wel zeer handig zijn. Door onafhankelijke instanties als de Consumentenbond, Independer en Nibud wordt dan ook aangeraden een particuliere aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering beschermt u tegen persoonlijke aansprakelijkheidsrisico’s en kost vaak niet meer dan een paar euro per maand. Door de ruime voorwaarden bent u gedekt in bijna alle gevallen waarin u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld.

Online afsluiten

Bij United Insurance kunt u de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren eenvoudig online afsluiten. Andere voordelen zijn: ruim verzekerd bedrag mogelijk tot maximaal € 2.500.000; u betaalt geen eigen risico bij schade; vriendendienst dekking; in bruikleendekking; schade veroorzaakt door huisdieren is meeverzekerd.

 

Meer weten? Of een deskundig en objectief advies? Kijk op onze website of vraag het een van onze specialisten.

020 – 795 79 99

info@unitedinsurance.nl