Welkom bij Klap Verzekeringsmakelaar!

Namens Klap heten wij u een warm welkom!
Naast uw vertrouwde adviseur, staat het gehele team van Klap voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen op het gebied van al uw verzekeringen. Wij kijken er naar uit om de vertrouwde samenwerking die u had met Vermeulen Verzekeringen voort te zetten.

Bram Grundmeijer
Commercieel Directeur
Carlo Vermeulen
Account Manager

Klap en Vermeulen Verzekeringen bundelen krachten

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. De wetgeving verandert, regelgeving wordt strenger en premies stijgen. Daarom hebben Klap en Vermeulen Verzekeringen hun krachten gebundeld. U blijft hiermee verzekerd van uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies.

Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die haar focus heeft op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast richt onze afdeling particulieren zich volledig op de advisering van onze particuliere relaties.

Heeft u vragen of advies nodig?
Het spreekt voor zich dat wij voor u klaar staan, maar wij begrijpen ook dat de overgang naar Klap voor u wellicht een grote verandering is. Wij willen daarom benadrukken dat Carlo Vermeulen voor vragen en advies over uw verzekeringszaken voor u bereikbaar blijft. De contactgegevens van Carlo staan onderaan deze pagina.

Bent u een zakelijke relatie?
Dan kunt u bij Carlo terecht voor al uw vragen op het gebied van risicobeheersing. Carlo zal samen met een professioneel team van account managers en account directors uw verzekeringsportefeuille beheren.

Bent u een particuliere relatie?
Dagelijks zal Carlo samen met een team van particuliere adviseurs u van dienst zijn voor alle vragen en wensen rondom uw particuliere verzekeringen. Wij werken digitaal, maar staan dagelijks persoonlijk voor u klaar.

U kunt ons particuliere team bereiken via:
E-mail: particulier@klap.com
Telefoon:  020 261 61 40

Heeft u een levensverzekering en/of een hypotheek?
Klap Verzekeringsmakelaar heeft kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel staan. Om uw belangen goed te kunnen blijven behartigen zijn wij een samenwerking aangegaan met Advitas en hebben wij uw huidige levensverzekering(en) en/of hypotheek aan hen overgedragen. Uw nieuwe tussenpersoon en aanspreekpunt voor uw lopende levensverzekering(en) en/of hypotheek wordt vanaf heden Advitas Financieel BV.

Waarom Advitas?
Advitas is een tussenpersoon gespecialiseerd in het beheer van levensverzekeringen en hypotheken. Door deze specialisatie kunt u nog sneller geholpen worden. Advitas werkt landelijk, heeft jarenlange ervaring als financiële adviesorganisatie en is erop gericht u te ontzorgen op financieel gebied.

Advitas wil graag persoonlijk met u kennismaken

Om na te gaan of uw levensverzekering(en) en/of hypotheek nog bij uw huidige wensen en doelstellingen aansluiten, gaat Advitas graag met u in gesprek. Advitas neemt binnenkort contact met u op om hiervoor een afspraak te maken via het bij ons bekende telefoonnummer . Wilt u eerder een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk. Stuurt u dan een e-mail naar service@advitas.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. Advitas neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u goed verzekerd?

Wij zorgen altijd voor een objectieve vergelijking tussen de aanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten op onze website.

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Voor een overzicht van al onze diensten en contactgegevens raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website:
Ga naar klap.com

Mijn Klap

Als traditionele verzekeringsmakelaar met de bereikbaarheid van een online dienstverlener, bieden wij u de voordelen van beide werelden. U kunt te allen tijde een beroep doen op de specialistische kennis van onze collega’s, maar ook eenvoudig uw weg vinden in onze dienstverlening via het internet.

Momenteel zijn we voor alle relaties van Vermeulen Verzekeringen een persoonlijke online omgeving aan het inrichten; de Mijn Klap-omgeving. Zodra u uw inloggegevens per mail heeft ontvangen kunt u via Klap.com of via deze pagina, uw profiel beheren en verder aanvullen waar nodig.

Met onze digitale omgeving maken we het u extra makkelijk. Hier kunt u op ieder gewenst moment terecht voor onder andere het inzien van uw polis bescheiden, het doorvoeren van wijzigingen en zelfs het aanvragen van verzekeringen. Op de hoogte blijven zoals u dat wilt? Geef dan uw voorkeuren door via het groene tabblad.