Welkom bij Klap Verzekeringsmakelaar!

Namens Klap heten wij u een warm welkom! Het gehele team van Klap staat voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen op het gebied van al uw verzekeringen.

Wij zijn verheugd om de vertrouwde samenwerking die u had met Pro Risk Assurantiën voort te zetten.

Bram Grundmeijer
Commercieel Directeur
Remco Köhler
Account Director

Klap Verzekeringsmakelaar neemt Pro Risk Assurantiën over

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. De wetgeving verandert, regelgeving wordt strenger en premies stijgen. Daarom hebben Klap Verzekeringsmakelaar en Pro Risk Assurantiën hun krachten gebundeld. U blijft hiermee verzekerd van uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies.

Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die haar focus heeft op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast richt onze afdeling particulieren zich volledig op de advisering van onze particuliere relaties.

Bent u een zakelijke relatie?
Wanneer u vragen heeft of een wijziging wilt doorgeven, kunt u terecht bij Paulien Volwater. Zij zal samen met een team van account managers en account directors uw verzekeringsportefeuille beheren. Heeft u advies nodig, dan kunt u contact opnemen met Remco Köhler.

De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Bent u een particuliere relatie?
Dagelijks werken wij met een team van acht particuliere adviseurs om u van dienst te zijn voor alle vragen en wensen rondom uw particuliere verzekeringen. Wij werken digitaal, maar staan dagelijks persoonlijk voor u klaar.

U kunt ons particuliere team bereiken via:
E-mail: particulier@klap.com
Telefoon:  020 261 61 40

Bent u goed verzekerd?

Wij zorgen altijd voor een objectieve vergelijking tussen de aanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten op onze website.

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Voor een overzicht van al onze diensten en contactgegevens raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website:
Ga naar klap.com

Mijn Klap

Als traditionele verzekeringsmakelaar met de bereikbaarheid van een online dienstverlener, bieden wij u de voordelen van beide werelden. U kunt te allen tijde beroep doen op de specialistische kennis van onze collega’s, maar ook eenvoudig uw weg vinden in onze dienstverlening via het internet.

Momenteel zijn we voor alle relaties van Pro Risk Assurantiën een persoonlijke online omgeving aan het inrichten; de Mijn Klap-omgeving. Zodra u uw inloggegevens per mail heeft ontvangen kunt u via Klap.com of via deze pagina, uw profiel beheren en verder aanvullen waar nodig.

Met onze digitale omgeving maken we het u extra makkelijk. Hier kunt op ieder gewenst moment terecht voor onder andere het inzien van uw polis bescheiden en het doorvoeren van mutaties en zelfs verzekeringen aanvragen. Op de hoogte blijven zoals u dat wil? Geef dan uw voorkeuren door via het groene tabblad.