Nieuwe Dag Zekerheid wordt Klap Risicobeheer

Nieuwe Dag Zekerheid is onderdeel van Klap Verzekeringsmakelaar en gaat voortaan verder als Klap Risicobeheer. Op deze pagina leest u wat dit voor u betekent.

Nieuwe Dag Zekerheid is onderdeel geworden van Klap Verzekeringsmakelaar

Doordat de verzekeringsmarkt volop in ontwikkeling is en regelgeving steeds strenger wordt, werd het steeds
lastiger om aan alle eisen te voldoen. Om te zorgen voor continuïteit zodat u ook in de toekomst kunt blijven
vertrouwen op de juiste dienstverlening, is Nieuwe Dag Zekerheid een samenwerking aangegaan met
Klap Verzekeringsmakelaar. Hierdoor kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies, een kwalitatief goed aanbod aan verzekeringen en scherpe premies. De unieke provisieloze werkwijze van Nieuwe Dag Zekerheid wordt voortgezet bij Klap.

Wat wijzigt er?
Als gevolg van de overname gaat Nieuwe Dag Zekerheid voortaan verder als Klap Risicobeheer. Voor u wijzigt er bijna niets. Uw verzekeringspolis(sen) en dekking worden ongewijzigd voortgezet, net als het risicobeheer dat u gewend bent. Uw vertrouwde contactpersonen van Nieuwe Dag Zekerheid zijn nog steeds voor u bereikbaar, maar zijn
voortaan werkzaam vanaf een nieuwe locatie aan de La Guardiaweg 84 te Amsterdam.

Belangrijk: nieuw rekeningnummer
Door de samenvoeging, wijzigt ook het rekeningnummer dat u gewend was. Als u geen gebruik maakt van
automatische incasso, dan verzoeken wij u om vanaf 1 maart voor alle volgende betalingen het rekeningnummer van Nieuwe Dag Zekerheid te wijzigen naar het nieuwe rekeningnummer NL43 ABNA 0540327034 ten name van Klap b.v.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar
Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, met een focus op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast richt onze afdeling particulieren zich volledig op de advisering van onze particuliere relaties.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies?
Als u vragen heeft of behoefte heeft aan advies, staan wij uiteraard voor u klaar. Uw vertrouwde contactpersoon van Nieuwe Dag Zekerheid is ook bij Klap uw persoonlijk aanspreekpunt. Onderstaand vindt u de contactgegevens.

Christine Dusseldorp
T: 020 2610653
E: CDusseldorp@klap.com

Mike Böhmermann
T: 06 28649961
E: MBohmermann@klap.com
Wendy Hogenberg
T: 020 2610652
E: WHogenberg@klap.com

Bent u goed verzekerd?

Wij zorgen altijd voor een objectieve vergelijking tussen de aanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten op onze website.

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens vindt u op onze website. Ga naar klap.com