HBR gaat verder als Klap Verzekeringsmakelaar

HBR Advies Centrum is al geruime tijd onderdeel van Klap. We zijn trots om gezamenlijk verder te gaan als ‘Klap Verzekeringsmakelaar’. Op deze pagina vindt u belangrijke informatie over de samenwerking. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met uw vaste adviseur.
Hartelijke groet,

Bram Grundmeijer
Commercieel directeur

Brian Gal
Account director
Ruud Rooker
Account manager
Alex Brandenburg
Account manager
Agnetha van der Linden
Pensioen consultant

HBR Advies Centrum gaat verder onder de naam Klap Verzekeringsmakelaar!

Sinds 1 januari 2022 zijn Roel van den Heuvel en Jan Brandenburg (voormalige directie HBR) met pensioen gegaan. Voorafgaand aan deze datum, hebben zij bekeken hoe de continuïteit van hun dienstverlening kon worden gewaarborgd en zijn hierbij bij Klap uitgekomen. Daarom worden, sinds 1 januari 2022, alle bedrijfsactiviteiten voortgezet bij Klap Verzekeringsmakelaar. Het vaste team van adviseurs dat u gewend was bij HBR staat dagelijks voor u klaar, samen met alle andere collega’s van Klap. Hiermee beogen we een nog sterkere dienstverlening, mét de prettige en persoonlijke service die u gewend bent.

Bedankt Jan en Roel

Bedankt voor de vele jaren betrouwbaar en scherp advies en de persoonlijke dienstverlening. Het is jullie na jarenlange inzet gegund om van jullie pensioen te genieten. Erop vertrouwende dat de belangen van alle HBR relaties naar volle tevredenheid worden behartigd en de wijze van dienstverlening wordt voortgezet bij Klap Verzekeringsmakelaar.

 

Nieuw rekeningnummer

Als gevolg van de samenwerking is het rekeningnummer dat u voorheen gewend was, gewijzigd. Sinds oktober 2022 is het nieuwe rekeningnummer NL43 ABNA 0540 3270 34 ten name van Klap b.v. U wordt nu gefactureerd vanuit Klap b.v. met daarop het verzoek de premie over te maken op het nieuwe rekeningnummer. Uw incassowijze blijft ongewijzigd.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?

Klap Verzekeringsmakelaar is, net als HBR, van origine een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Klap heeft een sterk netwerk van nationale- en internationale (beurs)verzekeraars. Door middel van een eigen volmachtbedrijf zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Daarnaast kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij proactief kunnen reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. Klap kent een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Altijd goed verzekerd zijn

Wij zorgen voor een objectieve vergelijking tussen verzekeringsaanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als
particuliere klanten op onze website.

Uw contactpersonen

Brian Gal

Account director

06 50 886 616
bgal@klap.com

Ruud Rooker

Account manager

06 12 999 202
rrooker@klap.com

Alex Brandenburg

Account manager

06 46 207 333
abrandenburg@klap.com

Agnetha van der Linden

Pensioen consultant

020 261 06 72
avanderlinden@klap.com