Welkom bij Klap Verzekeringsmakelaar!

Namens Klap heten wij u een warm welkom! Vanaf dit moment staat het gehele team van Klap voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen op het gebied van al uw verzekeringen. Wij kijken er naar uit om de vertrouwde samenwerking die u had met Berdami Verzekeringen voort te zetten.

Bram Grundmeijer
Commercieel Directeur
Martin Westers
Account manager

Klap en Berdami Verzekeringen bundelen krachten

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. De wetgeving verandert, regelgeving wordt strenger en premies stijgen. Om deze redenen en het feit dat Martin Westers (directie Berdami Verzekeringen) de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, hebben Klap en Berdami Verzekeringen besloten hun krachten te bundelen. U blijft hiermee verzekerd van uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies. Het spreekt voor zich dat uw belangen uiterst zorgvuldig zijn overgedragen.

Over Klap
Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die haar focus heeft op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast richt onze afdeling particulieren zich volledig op de advisering van onze particuliere relaties.

Bent u een particuliere relatie?
Dagelijks staat er een team van particuliere adviseurs voor u klaar om u van dienst te zijn voor alle vragen en wensen rondom uw particuliere risico’s. Wij werken digitaal, maar staan dagelijks persoonlijk voor u klaar. U kunt onze particuliere afdeling bereiken via onderstaande contactgegevens.

E-mail: particulier@klap.com
Telefoon:  020 261 61 40

Bent u een zakelijke relatie?
Als zakelijke relaties van Berdami Verzekeringen, kunt u vanaf heden terecht bij Angelique Bax. Zij beheert samen met een deskundig team van account managers uw verzekeringsportefeuille. U kunt haar bereiken via onderstaande contactgegevens.

E-mail: abax@klap.com
Telefoon: 020 261 61 09

Contactgegevens van uw Accountmanager
Martin Eekelaar

E-mail: meekelaar@klap.com
Telefoon: 020 261 06 03

Heeft u een levensverzekering en/of een hypotheek?
Klap Verzekeringsmakelaar heeft kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel staan. Om uw belangen goed te kunnen blijven behartigen zijn wij een samenwerking aangegaan met Advitas en hebben wij uw huidige levensverzekering(en) en/of hypotheek aan hen overgedragen. Uw nieuwe tussenpersoon en aanspreekpunt voor uw lopende levensverzekering(en) en/of hypotheek wordt vanaf heden Advitas Financieel BV.

Waarom Advitas?
Advitas is een tussenpersoon gespecialiseerd in het beheer van levensverzekeringen en hypotheken. Door deze specialisatie kunt u nog sneller geholpen worden. Advitas werkt landelijk, heeft jarenlange ervaring als financiële adviesorganisatie en is erop gericht u te ontzorgen op financieel gebied.

Advitas wil graag persoonlijk met u kennismaken

Om na te gaan of uw levensverzekering(en) en/of hypotheek nog bij uw huidige wensen en doelstellingen aansluiten, gaat Advitas graag met u in gesprek. Advitas neemt binnenkort contact met u op om hiervoor een afspraak te maken via het bij ons bekende telefoonnummer . Wilt u eerder een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk. Stuurt u dan een e-mail naar service@advitas.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. Advitas neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u goed verzekerd?

Wij zorgen altijd voor een objectieve vergelijking tussen de aanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten op onze website.

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Voor een overzicht van al onze diensten en contactgegevens raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website:
Ga naar klap.com