Evenementen Organisator Zzp

Events ZZP

Verzekeringen voor zzp’ers in de evenementenbranche

Events ZZP

Een voordelig pakket met verzekeringen toegespitst op de behoefte in de evenementenbranche.

Dit pakket verzekeringen is voor zzp’ers die werkzaam zijn in de evenementenbranche.

Aansprakelijkheid, Doorlopende reis, Arbeidsongeschiktheid en Equipment


Aansprakelijkheid

Als u tijdens werk schade toebrengt aan anderen of aan eigendommen van anderen kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Met een aansprakelijkheidsverzekering kunt u zichzelf indekken tegen de financiële gevolgen die schadeclaims met zich meebrengen. De aansprakelijkheidsverzekering van Klap No Risk is overal ter wereld geldig, behalve in de VS en Canada. De verzekering wordt altijd aangepast aan de lokale wetgeving.

(Wilt u toch ook verzekerd zijn in de VS en Canada? Bel of mail ons dan even.)
Bereken premie


Arbeidsongeschiktheid

Met deze verzekering krijgt u maandelijks een bedrag uitgekeerd als u arbeidsongeschikt wordt. De arbeidsongeschiktheidsverzekering en de career end-verzekering kunnen goed op elkaar worden afgestemd.
Maak een afspraak


Doorlopende reis

Als u voor uw werk af en toe naar het buitenland gaat, is het een goed idee om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd en hoeft u niet steeds een aparte reisverzekering af te sluiten. U kunt uw doorlopende reisverzekering aanpassen aan uw wensen. Onder andere annulering, bagage, geld, geneeskundige- en tandheelkundige hulp en ongevallen zijn mee te verzekeren. Met deze verzekering zijn ook meteen uw privé vakanties gedekt.
Bereken premie


Equipment

Met deze doorlopende verzekering is beschadiging of verlies van uw spullen tijdens transport gedekt. Ook uw mobiele apparatuur (zoals telefoon en laptop) is meeverzekerd. De verzekering geldt zowel in Nederland als in het buitenland.
Bereken premie

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Vrijblijvend advies