Victoraad Financieel Advies is nu onderdeel van Klap Verzekeringsmakelaar

Victoraad en Klap hebben hun krachten gebundeld. Op deze pagina vindt u meer informatie.
Wij kijken er naar uit om de vertrouwde samenwerking met u voort te zetten bij Klap.

Robbert van der Wal
Victoraad Financieel Advies
Sander Geytenbeek
Klap Verzekeringsmakelaar

Samen verder

Na 18 jaar zelfstandig ondernemen, heeft Robbert van der Wal (directie Victoraad Financieel Advies) besloten om een samenwerking aan te gaan. Hierdoor zal Victoraad Financieel advies verdergaan als onderdeel van Klap Verzekeringsmakelaar. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat u in de toekomst nog beter en professioneler geadviseerd wordt. Op deze pagina vindt u de meest belangrijke informatie.

Reden voor dit besluit

De verzekeringsmarkt is aan een snelle ontwikkeling onderhevig. Bovendien wordt de wet- en regelgeving steeds strenger waardoor het steeds lastiger is om aan alle eisen te blijven voldoen. Het is belangrijk dat u als gewaardeerde relatie dezelfde kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening blijft ontvangen. Om dit ondanks de ontwikkelingen mogelijk te maken, heeft Victoraad de krachten gebundeld met Klap Verzekeringsmakelaar. Ook bij Klap spelen kernwaarden van Victoraad zoals eerlijkheid, openheid, duidelijkheid en duurzaamheid, een belangrijke rol.
Door deze samenwerking, kunt u nu én in de toekomst zeker zijn van professionele en betrouwbare dienstverlening, deskundig advies en oplossingen op maat voor uw belangrijkste risico’s.

Wat wijzigt er voor u?

Belangrijk om te weten, is dat uw huidige polis en dekking ongewijzigd blijven. Ook blijft de persoonlijke benadering centraal staan, zoals u gewend bent. De samenwerking met Klap biedt ook extra voordelen die u als klant ervaart. Door een breed netwerk van (inter)nationale verzekeraars en een eigen volmachtbedrijf, kunnen uw verzekeringen nog meer op maat worden gemaakt. Ook maakt u gebruik van verbeterde digitale dienstverlening, vanwege brede kennis op het gebied van ICT.

Contact

Een vraag over uw zakelijke verzekeringen?
Stuur een mail naar relatiebeheer@klap.com.

Een vraag over uw particuliere verzekeringen?
Stuur een mail naar particulier@klap.com.

Een vraag over uw AOV?
Stuur een mail naar aov@klap.com.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?

Klap Verzekeringsmakelaar is, net als Victoraad, een onafhankelijk adviseur en heeft ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Klap heeft een sterk netwerk van nationale- en internationale (beurs)verzekeraars. Door middel van een eigen volmachtbedrijf zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.