Tauw Windmolens
Rob Salman - HR en Staff Director
Tauw

Klantverhaal Tauw

Met zo’n 1200 medewerkers in binnen- en buitenland, is TAUW een belangrijke speler in de wereld van milieuadvies. In het jaar 2021/2022 is het bedrijf zelfs uitgeroepen tot één van de 22 ‘Best Managed Companies’ van Nederland. Rob Salman, al 20 jaar werkzaam bij TAUW en op dit moment in de rol van Directeur Staf, laat zich al jaren bijstaan door pensioenspecialist Eric Frans. Ook werknemersregelingen als WGA Eigen Risico, het WIA Hiaat en Excedent, heeft TAUW bij Klap ondergebracht.

Een zakelijke relatie wordt grotendeels bepaald door de contactpersoon

Rob: “De klant wil dat je mensen inzet die proactief zijn, snel reageren, een goed geheugen hebben en gelijk weten hoe bepaalde dingen zitten.” Dit zijn ook precies de punten die Rob uitermate waardeert aan Eric. “De pensioen kwestie is lastig, in zo’n situatie wil je een deskundig adviseur die je bijstaat en zaken uit handen neemt, dit doet Eric.”

Pensioen trajecten op maat

TAUW werknemers die de leeftijd van 55 hebben bereikt, krijgen een pensioen gesprek aangeboden. Rob: “Men vindt die gesprekken buitengewoon inzichtelijk en verhelderend. Ze kunnen dit goed koppelen aan de vraag wat wil ik nou eigenlijk met de laatste jaren van mijn loopbaan”. Bijna 100% van het personeel dat dit aangeboden krijgt, maakt hier ook gebruik van. En de reacties zijn uitermate positief.

Tauw medewerkers geven, na de individuele pensioengesprekken, Klap gemiddeld: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,8/5)