SB Groep wordt onderdeel van Klap Verzekeringsmakelaar

SB Groep is onderdeel geworden van Klap Verzekeringsmakelaar. Op deze pagina vindt u meer informatie en de contactgegevens van uw vertrouwde adviseur.

Mark van de Stolpe
Account director
Ruud Bakker
Account director
Bram Grundmeijer
Commercieel directeur

SB Groep bundelt krachten met Klap Verzekeringsmakelaar

Doordat de verzekeringsmarkt volop in ontwikkeling is en regelgeving steeds strenger wordt, is het steeds lastiger om aan alle eisen te blijven voldoen. Het is belangrijk dat u nu en in de toekomst kunt vertrouwen op de juiste dienstverlening. Daarom hebben Klap Verzekeringsmakelaar en SB Groep hun krachten gebundeld. Hierdoor kunt u blijven rekenen op onafhankelijk en deskundig advies, een kwalitatief goed aanbod aan verzekeringen en scherpe premies.

Voor u wijzigt er bijna niets

Als gevolg van de overname, zal SB Groep verdergaan als onderdeel van Klap. Voor u wijzigt er bijna niets. Uw verzekeringspolis(sen) en dekking blijven ongewijzigd. Ook de locatie blijft hetzelfde. Wat wel wijzigt, is dat de systemen van SB Groep worden samengevoegd met de systemen van Klap Verzekeringsmakelaar. Dit kan wat administratieve wijzigingen met zich meebrengen. Uw vertrouwde contactpersoon van SB Groep blijft uw persoonlijk aanspreekpunt. Als u op dit moment vragen heeft of behoefte heeft aan advies, kunt u uiteraard contact opnemen. Onderaan deze pagina vindt u de contactgegevens.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?

Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar, met een focus op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast richt onze afdeling particulieren zich volledig op de advisering van onze particuliere relaties. Als één van de 30 beursmakelaars is Klap actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vindt voor relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikt Klap over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Voor een overzicht van al onze diensten en contactgegevens raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website:
Ga naar klap.com