Reinders Reniers & Partners gaat verder als Klap Verzekeringsmakelaar!

Sinds begin 2023 heeft Reinders Reniers & Partners de krachten gebundeld met Klap Verzekeringsmakelaar. Vanaf nu gaat Reinders Reniers & Partners verder onder de naam van Klap. Hiermee kunt u vertrouwen op continuïteit en optimalisatie van de dienstverlening, terwijl de persoonlijke benadering behouden blijft zoals u gewend bent.

Wij zijn blij dat hiermee de dienstverlening aan u op een juiste wijze wordt voortgezet!

Sander Geytenbeek
Klap Verzekeringsmakelaar
André Reinders
Reinders Reniers & Partners
Mary Reniers
Reinders Reniers & Partners

Samen sterker

Met het oog op alle wijzigingen door de komst van het nieuwe pensioenstelsel, de ontwikkelingen in de adviesmarkt en de steeds strengere eisen die worden gesteld, hebben André en Mary (directie Reinders Reniers & Partners) besloten een samenwerking aan te gaan met Klap
Verzekeringsmakelaar. Zo blijft ook naar de toekomst toe de continuïteit en kwaliteit van
dienstverlening gewaarborgd. Als gevolg van de samenwerking, gaat Reinders Reniers & Partners verder onder de naam van Klap. Op deze pagina leest u wat dit voor u betekent.

Wat wijzigt er voor u?
Alle dienstverlening rondom uw Pensioenregeling en/of andere collectieve arbeidsvoorwaardelijke regelingen die u heeft bij Reinders Reniers & Partners, wordt ongewijzigd voortgezet. Aan de
voorwaarden wijzigt niets. Wat wél wijzigt, is dat Reinders Reniers & Partners vanaf nu werkt vanuit het kantoor van Klap. Ook gaat Reinders Reniers & Partners voortaan verder als Klap
Verzekeringsmakelaar. Voor al uw vragen op het gebied van pensioen en inkomen kunt u terecht bij Klap. Nog steeds heeft u een eigen persoonlijk aanspreekpunt en kunt u blijven vertrouwen op de persoonlijke benadering die u gewend bent. Met een team van deskundigen doen we er alles aan om een optimale dienstverlening aan u te blijven garanderen.

Wat kunt u verwachten?

 • Uw huidige regeling(en) worden ongewijzigd voortgezet

  Uw pensioenregeling en/of inkomensverzekering wordt onder dezelfde voorwaarden voortgezet bij Klap

 • Antwoord op al uw vragen

  Voortaan staat het gehele team van deskundigen bij Klap Verzekeringsmakelaar voor u klaar om u te ondersteunen.

 • Persoonlijke dienstverlening

  U bent zeker van deskundig en op maat gemaakt
  advies met uw eigen persoonlijk adviseur

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en
vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens kunt u vinden op onze website:
Ga naar klap.com