Omnis werkt samen met Klap!

Omnis heeft zich verder gespecialiseerd in het geven van financieel advies. Om te zorgen dat u op alle vlakken optimaal geadviseerd wordt, is Omnis een samenwerking aangegaan met Klap Verzekeringsmakelaar. Voor beheer en advies over verzekeringen en collectief pensioen kunt u voortaan bij Klap terecht.

Bram Grundmeijer
Klap Verzekeringsmakelaar
Jeroen Doornbos
Omnis Financieel Adviesgroep
Catrinus Keegstra
Omnis Financieel Adviesgroep
Wendy Kuipers
Omnis Financieel Adviesgroep

Klap Verzekeringsmakelaar en Omnis Financieel Adviesgroep bundelen krachten

Na jarenlange zelfstandige dienstverlening, heeft Omnis Financieel Adviesgroep besloten een gedeelte van de bedrijfsvoering uit te besteden. Hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd en kan Omnis zich volledig richten op het geven van individueel financieel advies. Omnis vond hiervoor de juiste samenwerkingspartner in Klap Verzekeringsmakelaar. Onderdeel van deze duurzame samenwerking is dat beheer en advies op het gebied van zakelijke- en particuliere verzekeringen wordt overgedragen aan Klap.

Wat wijzigt er?
Als gevolg van de samenwerking, kunt u voor uw zakelijke- en particuliere verzekeringen voortaan terecht bij Klap. Voor financieel advies, kunt u nog steeds terecht bij Omnis. Aan uw huidige verzekeringspolis en dekking wijzigt niets.

Persoonlijk aanspreekpunt
Naast uw vertrouwde contactpersoon Wendy, staat het volledige team van Klap Verzekeringsmakelaar dagelijks persoonlijk voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u advies over uw verzekeringen en collectieve pensioenregeling? Dan kunt u altijd contact opnemen met de deskundigen van Klap. Onderaan deze pagina ziet u hoe u hen kunt bereiken. Voor ondersteuning bij uw financiële planning, hypotheekadvies, en individueel pensioenadvies, kunt u contact opnemen met Omnis via de bij u bekende contactgegevens.

Wat kunt u verwachten?

 • Voortzetting van uw huidige verzekering(en) door Klap

  Uw huidige verzekeringen of collectieve
  pensioenregeling bij Omnis wordt voortgezet bij Klap

 • Antwoord op al uw vragen

  De deskundigen van Klap staan klaar om u te
  ondersteunen op verzekeringsgebied

 • Ondersteuning bij uw financiële keuzes

  Voor persoonlijk financieel advies, hypotheken, en individueel pensioenadvies kunt u nog steeds
  terecht bij Omnis

Over Klap Verzekeringsmakelaar

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.

Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens kunt u vinden op onze website:
Ga naar klap.com