Zuiderhuis Nijmegen gaat
verder als Klap Nijmegen

Zuiderhuis Nijmegen werkt al enige tijd samen met Klap. We zijn trots dat Zuiderhuis
Nijmegen voortaan verder zal gaan als Klap Nijmegen. Op deze pagina leest u wat dit voor u inhoudt en vindt u de contactgegevens van uw vertrouwde adviseurs.
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zuiderhuis Nijmegen wordt Klap Nijmegen

Zuiderhuis Nijmegen, uw vertrouwd advieskantoor voor zakelijke verzekeringen en pensioenen, is een samenwerking aangegaan met Klap Verzekeringsmakelaar. Als gevolg van de samenwerking, gaat Zuiderhuis Nijmegen verder als Klap Nijmegen.

Wat houdt de wijziging in?

De bedrijfsnaam is gewijzigd, maar onze locatie en het team blijven hetzelfde. U kunt dus nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersonen. Wat wel is gewijzigd, is dat de website, inkoopmogelijkheden én de systemen zijn geïntegreerd in die van Klap; we hebben onze krachten gebundeld. Voor u betekent dit dat we u de beste voorwaarden kunnen blijven bieden, tegen scherpe premies, met de dienstverlening die u van ons gewend bent én die we waar mogelijk verder verbeteren. Voortaan ontvangt u communicatie vanuit Klap Nijmegen.

Uw polis(sen) en dekking blijven ongewijzigd

Wat belangrijk is om te weten, is dat uw verzekeringen ongewijzigd worden voortgezet. Aan uw huidige polis(sen) en dekking wijzigt niets. U blijft dus op dezelfde betrouwbare manier verzekerd.
Het is mogelijk dat enkele administratieve zaken wijzigen, zoals de betalingswijze. We doen er alles aan dit tot een minimum te beperken. Ook kan het zijn dat in brieven of documenten onze hoofdvestiging in Amsterdam wordt vermeld. Indien u vragen heeft, kunt u echter altijd contact opnemen met Klap Nijmegen. Als uw betalingswijze wordt gewijzigd, dan wordt u hierover persoonlijk geïnformeerd.

Al uw verzekeringszaken inzichtelijk met Mijn Digimap

U kunt nog steeds eenvoudig inloggen in Mijn Digimap om uw polissen in te zien, de status van aanvragen te bekijken en zelf uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Ga naar Mijn Digimap

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!

Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Online schade melden

Over Klap Verzekeringsmakelaar

Klap Verzekeringsmakelaar is, net als Zuiderhuis Nijmegen, van origine een familiebedrijf en heeft ruim 170 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Klap heeft een sterk netwerk van nationale- en internationale (beurs)verzekeraars. Door middel van een eigen volmachtbedrijf zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bekijk onze Dienstenwijzer voor meer informatie over onze dienstverlening.


Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens kunt u vinden op onze website:
Ga naar klap.com

Uw contactpersonen

Jurgen Struiksma

Account director

Jstruiksma@klap.com

Lisette Albers

Adviseur zakelijk

Lalbers@klap.com

Patrick Albers

Adviseur zakelijk

Palbers@klap.com

Nick Schieving

Regiomanager

Nschieving@klap.com

Robert Dado

Desk accountmanager

Rdado@klap.com

Claudia Veen

Desk accountmanager

Cveen@klap.com