Welkom bij Klap!

Namens Klap Verzekeringsmakelaar heten wij u een warm welkom! Vanaf dit moment staat het gehele team van Klap voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen op het gebied van al uw verzekeringen.

Wij kijken er naar uit om de vertrouwde samenwerking die u had met Koning Bedrijfsadvies voort te zetten.

Bram Grundmeijer
Commercieel directeur

Klap neemt Koning Bedrijfsadvies over

Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vond Peter Koning het een goed moment om de continuïteit van zijn dienstverlening voor zijn relaties te waarborgen. In zijn zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor zijn bedrijfsactiviteiten vond Peter een juiste partij in Klap. Peter trof bij Klap een vergelijkbaar DNA aan waar zorg voor de zakelijke- en particuliere relaties op dezelfde wijze inhoud aan wordt gegeven. Klap heeft voor deze overname geïnvesteerd in de uitbreiding van het accountteam.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?
Klap is van origine een familiebedrijf en heeft ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Klap is uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsmakelaar en is lid van een internationaal verzekeringsnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om in vrijwel alle landen een lokale polis af te geven. Persoonlijk hoogwaardig klantadvies met een kwalitatief sterk aanbod aan scherp geprijsde verzekeringen, is wat Klap zo onderscheidend maakt.

Bent u een zakelijke relatie?
Ruud de Pont zal namens Klap uw nieuwe aanspreekpunt zijn. U kunt bij hem terecht voor al uw vragen op het gebied van risicobeheersing en beheert uw verzekeringsportefeuille. Als u naast uw zakelijke verzekeringen ook particuliere verzekeringen heeft, dan zal Ruud ook uw contactpersoon zijn. Mocht hij u nog niet gesproken hebben dan neemt hij binnenkort contact met u op om nader kennis te maken met u én uw organisatie.

Bent u een particuliere relatie?
Dagelijks werken wij met een team van acht particuliere adviseurs om u van dienst te zijn voor alle vragen en wensen rondom uw particuliere verzekeringen. U bent bij ons verzekerd van persoonlijk en deskundig advies, een kwalitatief goed aanbod en uiteraard scherpe premies. Wij werken digitaal, maar staan dagelijks persoonlijk voor u klaar.

Bent u goed verzekerd?

Wij zorgen altijd voor een objectieve vergelijking tussen de aanbieders, waardoor u uitstekend verzekerd bent tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten op onze website.

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken zijn bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Voor een overzicht van al onze diensten en contactgegevens raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op onze website:
Ga naar klap.com

Mijn Klap

Als traditionele verzekeringsmakelaar met de bereikbaarheid van een online dienstverlener, bieden wij u de voordelen van beide werelden. U kunt te allen tijde beroep doen op de specialistische kennis van onze collega’s, maar ook eenvoudig uw weg vinden in onze dienstverlening via het internet.

Momenteel zijn we voor alle relaties van Koning Bedrijfsadvies een persoonlijke online omgeving aan het inrichten; de Mijn Klap-omgeving. Zodra u uw inloggegevens per mail heeft ontvangen kunt u via de Klap.com of via deze pagina, uw profiel beheren en verder aanvullen waar nodig.

Met onze digitale omgeving maken we het u extra makkelijk. Hier kunt op ieder gewenst moment terecht voor onder andere het inzien van uw polis bescheiden en het doorvoeren van mutaties en zelfs verzekeringen aanvragen. Op de hoogte blijven zoals u dat wil? Geef dan uw voorkeuren door via het groene tabblad.