Welkom bij Klap Verzekeringsmakelaar!

Namens Klap heten wij u een warm welkom! Vanaf dit moment staat het gehele team van Klap voor u klaar om u te adviseren en te
ontzorgen op het gebied van al uw verzekeringen. Uiteraard kunt u ook nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersoon. Wij kijken er naar uit om de samenwerking die u heeft met Jos van Maanen
Verzekeringsadvies voort te zetten bij Klap.

Bram Grundmeijer
Commercieel directeur
Ricardo Zwaan
Account manager
Jos van Maanen
Account manager

Wie is Klap?

Klap is een familiebedrijf en heeft al ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Wij zijn uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsadviseur en zijn lid van een internationaal netwerk met onafhankelijke adviseurs.

Als één van de 30 beursmakelaars zijn wij actief op de (inter)nationale co-assurantiemarkt en vinden wij voor onze relaties de beste oplossingen binnen het wereldwijde verzekeringsspeelveld. Via ons internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control (www.trustrc.com) beschikken wij over zowel wereldwijde als lokale aanwezigheid en deskundigheid.

Daarnaast hebben wij een eigen volmachtbedrijf Gouda & Bredius. Met de volmachten die wij van de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn wij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij de verzekeringsbehoeften van onze relaties. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen wij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor wij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. We kennen een platte organisatiestructuur waardoor zowel directie, management als operatie persoonlijk betrokken is bij onze zakelijke relaties. De lijnen zijn hierdoor kort, besluiten worden vlot genomen en breed gedragen.

Een overzicht van al onze diensten en contactgegevens vindt u op onze website:
Ga naar klap.com